marți, 7 septembrie 2010

Recuerdos... de Barcelona!


Cum la noi sezonul deja a apus... m-am gandit sa va spun cate ceva despre Barcelona!
Se spune ca cea mai buna perioada de vizitat Barcelona este septembrie... pentru ca atunci este cel mai cald, cea mai buna vreme de plaja etc. :) iar pentru cei care vor sa prinda PRIDE-ul sfarsitul lui iulie - inceputul lui august (cam pana pe 7-8 august)...
Eu unul n-as vizita-o niciodata, mi-as dori sa locuiesc definitiv acolo! acum... depinde daca iti permiti sa te muti acolo si daca reusesti desi si... la ei criza este destul de accentuata chiar daca un apartament ajunge sa coste si jumate de milion de $, asta asa ca sa fiu modest si sa nu spun EUR! Una peste alta... nu vreau acolo pentru GAY LIFE Barcelona pentru ca, cu siguranta te vei plictisi ci pentru faptul ca orasul privit de sus e ca un paradis, Sagrada Familia, Gaudi, fantaniile de la Placa D'Espanya iti vor aduce aminte de fiecare vizita facuta acolo, multe stradute inguste si populate, lumea iti zambeste la fiecare colt, muzica LIVE rasuna din toate colturile, stadion-ul care este luminat si plin de oamenii care-l viziteaza la orice ora! Acolo pur si simplu poti iesi oricand, oriunde si cu oricine!
...Nu-ti mai spun de plaja Barceloneta si Muntele Montjuic? :D acest oras 2 in 1 cu locuri mirifice unde daca tot vrei sa dai o tura, macar fa-o seara pentru o satisfactie indelungata :))))

Situate in centru, in apropierea Ramblei... pentru viata de noapte poti opta pentru unul din cluburile:

- Arena - 7 discoteci (doar 2 cu tematica) - unde vei gasi sute de pustani :))) yummy, delicious! www.arenadisco.com Balmes 32

sau

- Metro - destul de aglomerat - persoane trecute de 25 - 30 ani in sus (seamana foarte mult cu fost-ul Queen's) Sepulveda, 185

Eu unul as alege o noapte in SITGES (un drum dus-intors costa 6E, se ia de pe linia 10 din gara, nu mai stiu exact statia de metrou care duce la gara parca 5 :p) plaja este plina de bunaciuni :D from all over... :) si viata de noapte incepe de la orele 20.00 la cluburile situate pe plaja!



Proababil una dintre cele mai frumoase melodii, pe langa Sarah Brightman si Queen melodii pe care le puteti auzi la fantani seara de joi pana duminica:



Daca vrei o vacanta cu adevarat de vis & ieftina, o excursie cu un zbor low-cost, un hostel si un booking.com iti pot face viata mult mai placuta decat ti-ai fi imaginat vreodata! Toata problema... este sa nu te ratacesti! Ce mai vis... :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu