vineri, 24 septembrie 2010

Barbatul MODERN sau adevarata TA fata!



Ce te faci daca intr-o seara apare asa... dintr-o intalnire, aceea persoana care dupa prima intalnire se gandeste sa-ti ofere si a 2-a si a 3-a etc. intalnire si sa te faca sa plutesti! Ma gandesc ca lucrurile decurg normal, ar putea urma ceva mai mult... dar parca stai??? nu lipseste cumva ceva? viata unuia dintre voi 2 ascunsa printre picaturi de ploaie! spun picaturi de ploaie pentru ca a unuia poate fi murdara sau da dovada de lasitate iar a celuilalt sa zicem poate fi schimbatoare!

Ce vreau sa spun prin asta? Pai sa zicem tu te vezi cu un "incepator si necunoscut" ca in majoritatea cazurilor, nu stii nimic despre aceea persoana si totul pare asa frumos (asta in prealabil dupa ce te-a tot cautat, desi in ziua de azi nu se mai poarta iubirile adevarat ci cele pe interes) si afli cu stupoare ca aceea persoana nu e de tine si totul a fost doar pentru tine si in sufletul tau, caci in minte n-ai cum prosti capul :) ma rog... nu prea am stiut cum sa fac exprimarea corecta! Da, deci era vb. despre categoria bi people, pe care o voi detalia in postarile urmatoare si care daca vrei sa-i incadrezi la relatiile partase sau partinase las-o balta... intotdeauna va fi altul mai bun pentru ei, iar tu intotdeauna vei fi unicat! Asa ca...



Life is to short to fuck yourself! dar... totusi nu dramatiza din asta a fi o curva, ci tre' doar sa
nu-ti pese si sa gandesti ca poate cu urmatorul pas vei stii totusi sau te vei gandi de 2 ori inainte sa alegi/alergi la primul care iti iese in cale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu