vineri, 3 septembrie 2010

Destinatii PERMISE...




Conform unor studii efectuate acum 2 ani in Statele Unite al Americii, cuplurile gay calat
oresc mai mult decat heterosexualii. Destinatiile preferate sunt cele in care se incurajeaza toleranta, libera exprimare si drepturile omului si in care regasim un grad ridicat de civilizatie. De fapt, locurile in care iti poti tine partenerul de mana fara sa-ti fie frica de reactii mai mult sau mai putin agresive.
1. Barcelona - situata intre mare (Barceloneta) si munte (Montjuic), catalunii cu sange pur :D, cu Madrid-ul pe culmi inalte gen autostrazi, cu statiuni precum Sitges sau Lloret del Mar (statiuni exclusiv populate si vizitate de mii de persoane LGTB din toata lumea) este unul dintre cele mai fascinante orase ale Europei! Un oras de vis inca neexplorat indeajuns de mult incat ti-ai dori cu adevarat sa traiesti acolo! Cred ca nu mai are nevoie de nici o prezentare... o sa revin cu amanunte mai multe!
2. Paris - (Orasul Iubirii) si nu o spun eu... ci restul lumii! De la Turnul Eiffel, Sacre Coeur pana la Catredala de la Notre Dame si multe altele... cu siguranta nu te vei plictisi oriunde te-ai afla... fie chiar si Nisa! :)


3. Amsterdam - probabil ca nici nu mai era nevoie de vreo prezentare! Daca te grabesti sa-ti iei o vacanta (inca este posibil) sa mai prinzi PRIDE-ul ce are loc zilele acestea...
Capitala europeana a tolerantei a devenit in ultimul deceniu una dintre cele mai mari atractii turistice ale continentului. The Red District (Cartierul Rosu), coffee shopuri (in care poti priza linistit), mii-le de biciclete, absenta aproape totala a masinilor, parcul Vondelpark unde sexul in aer liber a fost legalizat... in schimb ATENTIE! nu se fumeaza in gara si nu incerca sa calatorest fara bilet :P caci esti vegheat! in rest, numa' de bine :))
4. Roma - (Orasul Romanticilor) - plaja, soare si trupuri frumoase chiar si la 80 de ani! :))
5. Grecia - ce spui cand auzi Grecia? TAVERNE & muzica... FRATEEE!!! Cu zeci de statiuni ex: Nei Pori & Insule: Skyathos, Mikonos sicu o plaja superba cu iesire la Marea Meediteana este un paradis... pacat de criza ce i-a afectat!
6. Argentina - Capitala Argentinei (Buenos Aires), supranumita Parisul Americii Latine, este un oras extrem de pasionant. Legile cu privire la minoritatile sexuale sunt permisive iar societatea are un grad inalt de toleranta. Buenos Aires nu este, contrar asteptarilor, un oras scump. Din contra, capitala Argentinei este una dintre cele mai ieftine destinatii urbane ale acesui continent. Buenos Aires este definitia zambetului, a fericirii si a poftei de viata. Este capitala dansului si a grafitti-ului. Este imposibil sa te plictisesti in acest district al distractiei. Spiritul latin te va convinge sa te alaturi dansului in vreuna dintre discotecile sau cluburile in aer liber ale capitalei, iar ziua, muzeele argentiniene, plimbarile prin parcuri si gradini sau explorarea “urbana” a acestui fascinant oras vor deveni tentatii greu de refuzat.
6. Berlin - In Germania, casatoriile gay sunt legale dar inregistrate sub numele de “life partnership”. Orasul, cu o suprafata de 900 de kilometri patrati este una dintre cele mai complexe destinatii urbane de pe mapamond. Viata de noapte este extrem de intensa datorita mii-lor de cluburi de toate felurile. Cat despre viata de zi, atractiile sunt practic imposibil de prezentat intr-un singur articol: capitala Germaniei gazduieste peste 170 de muzee si palate, nenumarate parcuri, gradini, strandruri si festivaluri. Berlinul este inainte de toate un centru al distractiei, al manifestarilor libere, al tolerantei, muzicii si vietii de noapte. Aici este “patria DJ-lor”, a noilor stiluri muzicale, a filmului european si a distractiei organizate. Capitala Germaniei gazduieste peste 20 de manifestatii, concerte si evenimente de anvergura in fiecare an.
7. Danemarca a fost unul dintre primele state care a legalizat mariajul gay (inca din 1989).
Capitala Danemarcei, Copenhaga este plina de cluburi, terase, baruri, restaurante, malluri, strazi de shopping si hoteluri, civilizatia si bunul simt sunt d-ale casei. Cu peste 50 de muzee si un numar impresionat de parcuri cu siguranta este un oras demn de vizitat!
8. Africa de Sud - Da, ai vazut bine!
Si Africa de Sud se numara printre tarile in care casatoria intre persoanele de acelasi sex este legala. Toleranta fata de aceste cupluri este si ea un element confortabil iar Cape Town-ul reprezinta una dintre cele mai exotice atractii ale emisferei de sud. Africa pune la dispozitia celor interesati cateva plaje superbe, cum ar fi Durban si Garden Route, faimoase pentru petrecerile "wild" pe care le gazduiesc.
9. Hong Kong - construit in parte pe insule, reprezinta una dintre cele mai cosmopolite dar si complexe destinatii ale Asiei. Din punct de vedere turistic acest megapolis oriental, puternic occidentalizat, reprezina o nota discordanta in peisajul mondial tocmai datorita acestor multiple contraste. Hong Kongul gazduieste futurismul si ruralul in aceeasi masura, luxul si saracia, dar si cel mai “liber” libertinaj.
10. Croatia - tara considerata de multi drept cea mai frumoasa destinatie a Europei. Nu numai Dubrovnik-ul, ci intreaga coasta croata precum si Zagrebul reprezinta zone turistice fascinante. Multi considera Croatia o destinatie ideala tocmai pentru ca ea ramane inca nedescoperita.
11. Australia - se spune ca 75% din populatia Argentinei este de orientare bisexuala! Asa sa fie, oare???

Si pentru ca fara Dragoste si Libertate nu exista PACE ca sa ma exprim pe romaneste si fara distractie :p ar cam fi continuarea aveti mai jos inca un hit fabulous al acestei veri care tocmai ce a trecut! :))



TRISTAN GARNER - GIVE LOVE
Si asa dintr-o data, am devenit mai romantici! :)

Cu multumiri.... www.kudika.ro







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu