sâmbătă, 18 septembrie 2010

ATENTIE!!! Nu te mai lasa jefuit....



După ce au fost forţaţi să plătească diferite taxe sau comisioane pe care nu ştiau că le au în contracte, clienţii s-au organizat, şi-au luat avocaţi şi sunt hotărâţi să lupte cu băncile.

ATENTIE! foarte mare, la ce contracte semnezi daca nu vrei sa ramai pe drumuri... cele mai mari jafuri sunt pe cale sa inceapa si anume abuzul bancilor asupra TA!!! Daca n-ai apucat inca sa semnezi noile reguli / contracte sau ce or fi mai bine n-o face, banciile iti vor baga comisioane abuzive si te vor face sa platesti de la 500 - 600 cam cat este o rata lunara pana la 1000 ron! Cunosc cazuri destule de abuz a bancilor asupra clientilor, dintre care cea mai mare fiind BCR! Feriti-va de orice imprumut, feriti-va de banci, eventual daca va permiteti actionati in judecata orice banca!!!

BCR - Mama HOTILOR!!! Stiu pe cineva care avand o rata de 400 lei acum 3 ani cand si-a facut contractul, acum plateste 700 lei, iar pentru 3 luni de intarziere a trebuit sa plateasca in loc de 1800 - 2000 lei, 6000 lei! Daca ai card in EUR la ei si te pregatesti sa pleci in strainatate ai foarte mare grija la ce bani ai pe el, pentru ca te vei putea trezi fara 100 eur in cont!!! Asa am patit-o si eu la revenirea in tara, cand mi s-a explic pe fata ca banca percepe un comision de 90 de euro cam cat costa o noapte de cazare la un hotel (dupa regulile lor) si pe care ii voi vedea in 30 de zile de la revenirea in tara! si i-am mai vazut...

Daca te judeci cu o banca, pe perioada cat dureaza procesul NU ESTI OBLIGAT SA PLATESTI NIMIC BANCII RESPECTIVE!

Se strang semnaturi impotriva acestor mafioti care stau cu Mertanele in vile de lux (si aici ma refer la directorii bancilor) care dau pe sub mana case luate la licitatii, sau pe numele rudelor pe preturi derizorii de 10.000 - 20.000 eur si pe care le vand la pretul pietei!

http://www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/stop_abuzurilor_bancare_din_romania_-p60296048.html

www.abuzuri-bancare.com

Pe internet gasiti marturia a peste 3000 de clienti care si-au indreptat atentia asupra bancii Volksbank pentru comisioanele abuzize si neregulile pe care le-au intampinat!

Incepe si tu o campanie de oprire a abuzurilor BANCILOR!!! sa fim solidari si sa mergem impreuna la greu!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu