joi, 10 septembrie 2009

Fenomenul... BEYONCE! sau Cum sa te misti/dansezi ca o DIVA?

Step by step... in a different world! :)

Whateve'... recent uitandu-ma pe un canal de muzica de la noi din tara am descoperit o superba d-soara care lasa cam mult de banuit prin miscarile si dansurile ei senzuale si lascive! Voi nu credeti la fel? Cin' sa fie oare? Greu... nu? Beyonce caci despre ea este vb. si al ei cantec sau ale ei cantece precum Sweet Dreams, Single Ladies, If I Were A Boy (apropo ascultati versiunea facuta de Mark Picchiotti Remix Club care este dementiala), Naughty girl... de ce fac referire la aceste cantece? pai toate au acelasi inteles :D si anume dansuri provocatoare si lascive yummy!

Pentru a fi in ton cu dansul aveti nevoie de... la naiba! :)))) n-aveti nevoie decat de o mana in sold (ATENTIE! nu picior peste picior), de o bara, un pic de machiaj si daca se poate si niste tocuri de prin camara bunicii :P hai ca n-a fost greu delok zic eu :)

O sa vad spun si o poveste din colectia funny din albumul meu intiparit in memoriile bunilor mele prietene/amice... si acum o sa va explic si rostul celor 4 piese... cum am promis!
  • Naughty girl - porneste undeva de prin anul 2004/2005 atunci cand eram si eu pusti, student fiind la inceput anul I de faculta (viata high alea alea, cluburi, pe draq)... bla bla cunoasteti si voi ca toti ati trecut sau veti trece prin asa ceva, ascultand piesta de care am amintit mai sus, m-am pus pe un dans lasciv in fata a vreo 5 prieteni(e) la bara patului de sus ca deh toti mai facem sport la un anume moment dat cand, deodata m-am trezit (nu datorita presiunii exercitate :D) norocul meu k mai era un pat pe partea cealalta cu o cazatura zdravana si cu o bara cazuta peste mine (bine ca nu infipta) :P
  • If i were a boy - n-are o istorie anume, doar ca este piesa de rezistenta a fetelor si nu trebuie ratata din playlist! fiecare simte la randul sau cum sau ce anume il caracterizeaza caci putea fi If i were a girl... :) dar ma rog... probabil o fi stiut Beyonce ce simte sau exprima prin aceasta piesa! funny... isn't it?
  • Single ladies - yes si am spus-o :) chiar ca? se simte cineva singur sau neinteles? just do it... viata e roz, visu-i frumos, vremea trece si nu uita ca niciodata nu e prea tarziu, zambeste pentru ca niciodata nu vei avea ocazia s-o faci atunci cand trebuie sau sa ai parte de tot ceea ce ti-ai fi putut dori de la aceasta viata!
  • Sweet Dreams - am ajuns si la partea interesanta atunci cand vezi viata de sus sau de pe tocuri... stii tu faza aia d l sfarsitul clipului cand Beyonce parca este un robot pe tocuri!
:) daca ar mai fi ceva de adaugat :p astept comm-uri
app... post it-ul postat este un pamflet si trebuie tratat ca atare...
& sweet Beyonce daca tot ai atatia barbati frumosi sau zici ca ai avut parte nu ne imprumuti si noua unul... doar asa pentru un debut, remix muzical? v-am pupacit & wet dream!





Si totusi... sunt curios oare a invatat cineva de pe la noi dansul? :D si aici ma refer la Dansul Beyonce si nu la Dansul Pinguinului care probabil e mai interesant dar, nu si mai usor de invatat (ftl stiu de ce!!! oare e nevoie si de indemanare sau de un anume simt?) eu totusi i-as da un premiu baiatului/baietilor pentru dansul prestat sau poate deja a(u) primit unul? who know's :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu