sâmbătă, 12 septembrie 2009

DE CE nu participa Italia la Eurovision? si stiu ei bine de ce fac asta...

Daca v-ati gandit sau intrebat vreo clipa, ca rolul Italiei este acela de a nu participa la Eurovision deoarece n-au cantece frumoase sau de ce anume nu participa aceasta tara la Eurovision (caci bine fac chiar daca ei fac muzica mai pentru romantici sau mai clasica) ei bine... va inselati! Au artisti consacrati, de renume pornind de la Laura Pausini, Andrea Bocelli, Eros Ramazzotti (proababil nu chiar pe gustul tinerilor) si pana la Paola e Chiara, Irene Grandi, Tiziano Ferro (noi veniti, indragiti de comunitatea LGTB, in problema si care fac furori).

Sper sa va placa cateva din piesele videoclipurilor alese:













Ar mai fi: Paolo Meneguzzi - Te Amo Te Odio (din pacate n-am gasit videoclipul) & imi cer scuze pentru calitatea proasta a anumitor videoclipuri, din pacate nu s-au gasit unele mai bune! :)
Mai puteti gasi versiuni si in limba engleza, italiana, spaniola a celor 2 piese postate apartinand surorilor Paola e Chiara precum si de la/ale alti(or) cantareti (ele meritau toata atentia mea, mi-au placut enorm atunci cand au sustinut concertul intr-un club de profil din Italia, au voce, clasa si nu se compara nici in ruptul capului cu cele 2 surori de la noi, care copiaza de pe unde apuca si ce apuca adica tot! se stiu ele mai bine care :P). V-as sfatui sa ascultati tot ceea ce canta si scoate Irene Grandi pentru ca o face din suflet si scoate hit dupa hit. :)))

Let'S Have Some Fun Girls!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu