joi, 10 septembrie 2009

!!!Lady Gaga VS. Kate Perry & P!nk!!!

3 fete iubitoare de viata, iubite si indragite de milioane de oameni, indraznete dar in acelasi timp si obraznice... Oare si DE CE spun acest lucru? Ce au oare in comun aceste 3 miss-Uri? Pai probabil ca veti reusi sa va dati seama din cele, urmatoarele 3 videoclipuri postate?







Din 2 motive si anume:

- primul motiv ar fi ca daca va uitati atent la toate cele 3 videoclipuri veti observa ca ele se descotorosesc de barbatii ce apar sau se perinda prin videoclipurile lor... aceeasi intrebare! Oare de ce?

- al 2-lea motiv:
  • Lady Gaga prin OUTFIT-ul ei provocator si demential declara ca este foarte iubita de comunitatea gay, ca face parte din aceasta comunitate si ca adora sa mearga in cluburi LGTB;
  • P!nk prin tatuajele unicate, se declara o lesbiana FOCOASA pe cat de dura/macho pe atat de dulce si frumoasa;
  • Kate Perry se declara o bisexuala ravnita/dorita si care impresioneaza tot prin tinute numai k de data aceasta VINTAGE sau RETRO si care aduce foarte mult cu Lily Allen (stiti voi piesa/ele aia/acelea cu Not Fair & Fuck You!)... las' ca il iau eu in casatorie pe Alexander numa' sa ma vrea cu YES, I DO! ;))
Apropo pentru paparazzi... nu uitati ca in presa nu conteaza cat de mult minti ci cat de mult te duce capul... deci concluzia o trageti voi singuri! voi reveni cu noi stiri hot hot hot... si pentru ca veni toamna aveti grija cu cine va incalziti ca sa nu aveti dupa aia ne(placuta) surpriza ca ati racit (mai rau)!!! :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu