luni, 22 februarie 2010

Alegerea TA...



Dupa cum bine stii a existat un TOP al DIVE-lor...
Referitor la acest top, m-am gandit sa trec si 2 mari VIP-uri care ne-au incantat de-a lungul vietii noastre cu melodii de la romance la dance, de la dance la love sau ma rog... oricum 2 voci de exceptie care se pare ca acum trec prin momente dificile si sper sa ne incante auzul in continuare multi ani de acum incolo si sa nu fie adevarate zvonurile care se aud! Dupa cum bine stiti eu am am ce am cu presa... pentru ca se fabuleaza peste masura, mai mai poate pune botul fraierii sa-si vanda publicatiile!

In urma topului postat referitor la subiectul "Cine credeti ca este noua REGINA a muzicii POP?
au reiesit:

Locul 1: - Lady Gaga - of course, eu unul chiar daca am scris de atatea ori despre ea si n-au fost favoritisme: 22 voturi
Locul 2: - Madonna - 7 voturi
Locul 3: !SURPRIZA! Avem 3 castigatori: cu cate 6 voturi fiecare!
  • Beyonce,
  • Pink,
  • Britney Spears.
Si pentru ca, frumos este sa si cunoastem cateva detalii despre fruntasi, o sa va spun vreo 2 vorbe despre DIVA GaGa Monster:
- (Stefani Germanotta, 22 ani) - numele de scena si l-a ales de la piesa Radio Gaga a lui Freddy Mercury (Queen) si poate, tocmai de aceea a devenit repede imaginea comunitatii gay atat prin numele de scena ales cat si prin outfit-urile sale trasnite. Debutul si l-a facut in anul 2008 cu piesa Just Dance de pe albumul de debut The Fame; a cunoscut o urcare spectaculoasa deoarece este o fire rebela, atrage si socheaza prin prezente scenice si totodata cu fiecare videoclip si piesa scoasa(e) deveneau intr-un timp foarte scurt HIT-uri! Cu hituri precum: Poker Face, Love Game, Paparazzi - mai nou: Bad Romance, Alejandro, Telephone artista nu numai ca devine mai indragita si iubita ci, ne aduce pe noi ascultatori mai aproape de EA!
Aceasta este Lady Gaga!
si nu-mi ramane decat sa-i urez LA MULTI ANI! pentru ziua de 28 martie cand va implini 24 de ani...

Mie unul chiar imi place cum a iesit acest clasament :) chiar nu ma asteptam...

Acum va prezint cate ceva din cele auzite:

Se pare ca Whitney Houston chiar daca in ciuda zvonurilor cum ca... s-ar fi lasat de droguri, se pare ca s-a reapucat! Iar medicii se pare ca nu-i prea dau mari sanse de supravietuire mai ales ca in urma turneului mondial "Nothing But Love" a lesinat in timpul concertului de la Seoul! Cantareata in varsta de numai 46 de ani prezinta mari probleme de sanatate din cauza drogurilor iar medicii i-au mai dat doar 5 ani de supravietuire! Noi ii uram viata lunga si sa speram ca apucam sa avem si noi pare de un concert din partea unei asemena VEDETE de neegalat prin cantecele sale de dragoste!



O alta mare cantareata tot de cantece de dragoste dar si pentru NOUA generatie se pare ca are probleme, este vorba de Celine Dion! Ea isi doreste din toata inima un al 2-lea copil dar din pacate nu mai poate ramane insarcinata din cauza unor probleme legate de sanatate! Sa ne rugam sa-i ajute Dumnezeu si sa reuseasca pentru ca merita, este iubita, ii place viata (asta-i cel mai important) si ne incanta auzul de ani si ani de zile...



Deci, categoria VIP-uri:
  • Whitney Houston;
  • Celine Dion.
Sa speram ca nici un alt mare artist nu ne va parasi anul acesta!
Tot ce putem spera este ca aceste zvonuri sa nu se adevereasca si sa apucam sa reusim sa le vedem si sa avem si noi parte de un concert pe cinste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu