marți, 5 ianuarie 2010

Niste hoti... de dreapta evident!

Raul cel mai mare + scumpiri?

Inca mai crezi in minuni? Se pare ca mentalitatea romanului de a crede in minuni (minciuni) si promisiuni inca mai exista si inca cum! Stau si ma minunez cum Presedintele Romaniei asigura inainte de Noul An ca nu vor fi scumpiri, asa cum declara si un urma cu cateva luni ca in tara noastra nu exista nici o criza... oricum una peste alta, voi i-ati ales voi sa va spalati pe cap cu ei! Nu-mi ramane decat sa spun ca au trecut 20 de ani degeaba, 20 de ani condusi de hoti ca Videanu, Berceanu, Blaga, Udrea in frunte cu Boc (Poc) condusi de cine? Ia ghiciti? Basescu - Iuda... o sa vi-o luati in mana si cu Prima Casa si cu tot!



Ca tot nu se fura, am nimerit din greseala sa vad un film si anume Music & Lyrics un comedy - musical si am ramas uimit!!! filmul este bunicel, pentru cei indragostiti de viata; insa, ceea ce m-a frapat cel mai mult este ca pe langa faptul ca se copiaza muzica pe rupte de la altii de prin afara, se fura mai nou si coloanele muzicale de prin filme! Ar trebui oare sa le spuna cineva ca au drepturi de autor de incasat? Piesa Chica Bomb va spune ceva? Mie, da!
Probabil a uitat sa fure si coregrafia, oricum parca si aia seamana ici colo...
Oare, replica cu LA NAIBA sa provina si ea dintr-un FILM si anume The Sex Monster (Number)? hmmm... Stiati ca exista pensia de 1 leu? Oau, cate iti poti lua cu 1 leu, hai s-o taiem si p-aia! Mananca sanatos ca sa nu mori "prost"! - dedicatia aceasta este pentru cel care a dat legea aceea cretina pentru taxa de fast-food, intai sa se uite la el cum arata si apoi sa dea legi...
Oricum... felicitari altora de prin afara ca au reusit sa ridice cel mai inalt MALL sau sa zicem celei mai inalte cladiri din lume :D numa' bani sa fie ca sa prospere(am)! funny, nu? :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu