marți, 26 ianuarie 2010

10 motive... pentru care ai nevoie de un GAY alaturi de tine....















FETE:

1. Poti cumpara toata ziua orice si oricat doresti fara a mai auzi vreo plangere din partea prietenului tau sau o oricui doresti tu, cum ca nu-i place acel produs. *asta normal, daca te tine buzunarul!*
2. Cand cumperi haine, nu trebuie sa te astepti sa fii felicitata la modul stii nu-ti vine bine sau nu-mi place, ci sa tii cont de culori pentru ca ai expertul langa tine! :D
3. Uita de sport definitiv, caci... barfa e in floare, iar stirile despre celebritati si trend-uri le vei afla indata!
4. Produse de ingrijire? Nici o problema... Ai AS-ul langa tine!
5. Ai parte de discutii pe care le poti avea si cu o alta fata, cum ar fii: Dumnezeule, ai asa mare dreptate! esti cea mai buna sora a mea, stii tu faza aia cu mana la piept! Ohhh, my god! Probabil vei invata sau vei avea parte si de alt limbaj... asa ca intre surori, fete!
6. Iti poate spune care tip este dragutz si care nu!
7. Poti fi sigura ca niciodata nu-ti va fura boyfriend-ul! yeah, sure... negociabil aici :D
8. Poti vorbi despre barbati, caci poti fi sigura... ca nu-l va deranja!
9. Te vei distra in cele mai tari cluburi si cu cei mai tari baieti si poti fi... sigura ca unul iti va cadea in plasa :)
10. Intotdeauna nu te lasa la greu si v-a incerca sa gaseasca ce-i mai bun pentru tine...

BAIETI:

1. Mai greu cu iesitul la bere, dar... te va ajuta cu aranjatul, cu imbracamintea, cu tot ce tine de clean! stii tu... chestii dintr-alea femeiesti! acum nu te astepta sa calce ruferele si sa spele si vasele! :))
2. Fashion, fashion si iarasi fashion... Prietena iti spune ca esti dezordonat si ca nu mirosi bine? Care-i solutia! Cu siguranta va trebui sa afli mici picanterii cu care sa-i intrii pe sub piele mai usor... le vei afla! Stay chill, nu te va transforma intr-un metrosexual dar cu siguranta vei face impresie!
3. Ai nevoie de un date? Cu siguranta vei avea parte, pentru ca cele mai frumoase fete le cunosc doar ei! Asa ca, vei avea parte de o lista impresionanta de fete frumoase din care poti alege...
4. Ai nevoie de o cina in oras sau de un cadou sa impresionezi? Le vei avea...
5. Poti fi sigur ca niciodata nu-ti va fura prietena!

Well, as if u can see it... dupa cum bine ai putut vedea, e foarte usor sa ajungi la inima cuiva, nu neaparat prin a-ti gasi jumatatea ci doar prin faptul de a avea alaturi de tine pe cineva drag care cu siguranta va stii sa te faca sa te simti bine si sa aleaga tot ceea ce-i mai bun pentru tine!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu