vineri, 6 noiembrie 2009

Concert extraordinar Sandra... la Sala Palatului

Daca tot n-aveai ce face weekend-ul asta prin Bucuresti hai ca-ti recomand eu 2 alternative:

1. Poti merge in aceasta seara (vineri 06.11.2009) la Sala Palatului incepand cu orele 19.00 s-o vezi pe focoasa si obraznica Sandra [sau Sabrina 2] :) care prin anii '80 facea furori prin discoteci cu muzica dansabila (hituri) precum Everlasting Love, Heaven Can Wait sau Hi Hi Hi pe care-o/le canta... just in cause, in cazul in care nu stiai a fost casatorita cu un roman Michael Cretu cu care are si un copil dar cu care din pacate nu mai este de ceva mai bine de vreo 10 ani... dar asta e, frumoasa, talentata tot a noastra Sandra ramane cu o voce de exceptie! In deschiderea spectacolui va concerta Franceso Napoli. Biletele variaza intre 80 si 250 lei. Mie unul imi aduce aminte de Mihaela Runceanu care din pacate pentru noi toti nu mai exista aducandu-i un omagiu pe aceasta cale.





Referitor la aceasta mare si consacrata cantareata inca imi mai aduc aminte cum prin acei ani imi dantuiau picioarele prin casa ascultand la magicul magnetofon acesti mari cantareti consacrati ai acelor vremuri. Vedeti mai jos despre ce si cine anume este vorba... a, si sa nu uitam, de era dansurilor moderne care a inceput cu... le vedeti mai jos cele 2 piese la care fac referire.





2. O Lume Minunata - este si titlul spectacolului ce va avea loc in data de 08.11.2009 tot la Sala Palatului, tot de la orele 19.00 si in care vor concerta... bineinteles tot artisti consacrati ai anilor 80/90 dar de data aceasta romani, printre care: Monica Anghel, Angela Similea, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobantu (o floare intre flori sau, ma rog daca-l includem si pe Keo, Autentic si Raoul vor fi 5 flori :D, caci si ei vor concerta) etc. pretul biletelor fiind de 20, respectiv 35 lei.

3. Minunatul si apreciatul nostru CLUB... unde pot sa se distreze cel mai adevarat si cel mai bine in weekend ftl!?! Normal... :) SEE U THERE!

M-am gandit ca n-ar strica o mica atentie si asupra band-urilor si a cantaretelor/cantaretilor magice(i) ai(ale) anilor '90 asa ca... va urma si un second part... until then... IUBITI-VA MULT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu