sâmbătă, 17 octombrie 2009

Happy Queen VS. Drama Queen... sau cum sa-ti satisfaci /curiozitatea\?

Cum inca n-am publicat un TOP al travestitilor from ALL OVER THE WORLD, m-am gandit sa fac o comparatie intre 2 DIVE: o diva happy si o drama diva! Mi s-a pus mie asa pata uitandu-ma si analizand putin aspectul(ele) ce ies in evidenta... oricum veti intelege mai bine din cele 2 videoclipuri diferenta dintre cele 2 personaje si sper ca va veti da seama sau veti reusi sa aflati cine-i diva fericita si care-i cea ne(fericita) :))
m-a amuzat terific de mult faptul cum uitandu-ma asa pe YOUTUBE uneia din cele 2 persoanje feminine intr-un concert i se aduce laude cum ca ar fi o CURVA... zau asa :) nici nu se vede sau se simte mai ales dupa mirosul de aburi inhalat (ma scuzati era vb. de praf aici :p)

Acum, in vremuri de criza nu se mai poarta expresia "Ce faci fa?" ci "Ce faci chica?" :D bine ca nu spune "Cosa fai cazzo?" - expresie triviala :p interzis sub 18 ani :))) yeah, sure!





O sa revin curand, pana atunci puneti-va penele, fardati-va strident si participati la competitie, cat inca-i deschisa & fresh! :) e loc pentru toata lumea... nu va ingramaditi fetelor! :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu