sâmbătă, 10 octombrie 2009

De 20 de ani incoa'...

C'est moi! Tot neamul... stiu, nu spune nimic poate doar adevarul! Suntem o tara demult uitata si apusa, dar... ce sa-i faci fiecare se descurca, fura si supravietuieste cum poate!
Analizam asa din mai multe puncte de vedere... nu jtiam, pun j pt ca asa-i la moda acum sa scrii :D cam ce titlu sa pun sau cum sa ma exprim ORI sa aleg sintagma 12.000 de Oameni "prosti" au protestat in fata Guvernului pentru o viata mai buna, pentru drepturi SAU Zilele Negre ale Politicienilor (desi ii pot numi oameni fara scrupule, escroci, zdrente)... deci in ce a constat acest protest? ma poate lamuri si pe mine cineva? Auzeam undeva pe B1 TV (laB1TV cum pentru audienta ca tot saracii oameni sunt de vina ca saracesc cu bugetul cu nu jtiu cat cand e campanie electorala, halal NAS :))) fie la ei, d-aia n-au emisiune seara ca saracii nu se uita nici draq la ei si n-au bani de emisiuni). Una peste alta, turismul de 20 de ani incoa' s-a prapadit unde meri' nu auzi decat manele, vezi decat mizerie & preturi astronomice!
Una peste alta, totu-i redus la tacere... si asa suntem si noi!!! Frati romani, treziti-va si dati foc GUVERNULUI! Bosorogii au luat cu asfalt banii, voi ii intoarceti cu ce n-AVETI!
Sunt jurnalist, deci, imi fac doar meseria!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu