sâmbătă, 31 octombrie 2009

DE CE referire la insasi NOI???



Cand ai stiut ca esti gay?
- Cam asa incepe un articol pe site-ul Flu.ro

Recent navigand pe site-ul FLU.ro mi-a atras atentia un articol destul de interesat... voi posta cateva fragmente din acel text urmand, ca continuarea sa o cititi de pe site-ul respectiv pentru a nu fi dat in judecata de lipsa de drepturi de autor(i) :D

"Evenimente precum Gay Fest aduc in ochii nostri o lume de care uitam in celelalte zile ale anului. Timp de cateva zile discutam aprins despre asta. Doar timp de cateva zile pentru ca, in rest, uitam. Uitam pentru ca traim intr-un oras si intr-o tara in care homosexualitatea se ascunde. Atentie, asta nu inseamna ca ea nu exista. Doar ca nu stim noi, nu avem contact cu ea, ocaziile in care indrazneste sa se afiseze fiind rarisime. Nu discut aici utilitatea unei astfel de manifestatii, exista voci chiar in randul comunitatii pe care o reprezinta care neaga sau nu sprijina “parada”. Ceea ce vreau sa va spun esta ca homosexualii sunt o realitate, chiar si aici la noi, nu numai “dincolo”, la ei.
Una dintre intrebarile cel mai des adresate unui homosexual este “cand ai stiut”. Raspunsul nu este atat de simplu pe cat ar parea pentru ca o constientizare a identitatii sexuale nu coincide neaparat cu primul contact sexual. Exista homosexuali care traiesc ca atare inca din adolescenta si exista si cei care se trezesc in mijlocul unei relatii “hetero” dandu-si seama, dupa ani de zile, uneori au si copii, ca nu se simt in largul lor acolo. Si acestia “au stiut” dintotdeauna, insa si-au amutit constiinta din cauza normelor sociale.
Probabil ca inca din copilarie exista anumite semnale la care unii dintre noi suntem atenti, iar ceilalti le ignora".

Dupa cum bine am spus... continuarea urmeaza sa o cititi de pe site-ul respectiv!
Insa ceea ce m-a frapat cel mai mult
este faptul ca o anume doamna, madam care se da drept barbat si care banuiesc ca nu are ce face toata ziua, fiind-mi scarba sa-i pronunt porecla/nickname-ul Fireheart Drakeflame sta si se cearta cu toata lumea ca un/o ipocrit(a) si o fiinta rea voitoare cu toti cei care aduc un comentariu bun acestui articol sau incearca sa-l intregeasca prin opinii/comentarii care mai de care mai frumoase sau mai urate si care nu arunca cu noroi asa cum facea acea(l) nebun(a) prin sintagme de genul:
- Insa e deranjant sa vezi cum anormalul e categorisit ca...normal, ca diversitate,
- Cand faci propaganda la ceva anormal, ca familia gay, INEVITABIL, scazi din prestigiul si valoarea familiei normale,
- cititi articolul publicat pe July 10th, 2009 at 3:57pm - pentru ca mi-e scarba sa mai public niste chestii care nu-si au rostul, mai ales ca acest blog nu este facut 4 bag thing... Lucrurile murdare se spala in familie si nu aici.

Nu am nimic cu cei ca ei, nu vreau(m) nimic in mod deosebit, vrem doar sa fim lasati in pace si acceptati... cred ca asta-i singurul motiv pe care si-l doreste fiecare tinand cont de faptul ca remarcat te faci fata de foarte putine persoane si in cele mai multe cazuri de prieteni!
Cum de drepturi nu poate fi vorba in Romania... nu-mi ramane decat sa va urez !PACE!
Articolul il gasiti la adresa: http://www.flu.ro/articole/Dragoste_si_Sex/Cand_ai_stiut_ca_esti_gay_.html sau cu un search :)
Multumim site-ului FLU.ro si celor care au scris acest articol...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu