luni, 1 iunie 2009

Alfabetul printre dintzi... + video surpriza pentru nostalgici!

Fata, da fata, da auzi tu fata... care-i treaba cu neologismele astea pe aici???
Promiteam un TOP al DIVE-lor dar din pacate n-am avut inca timp pentru a reusi sa-l analizez si sa-l aprofundez asa ca voi discuta momentan pe scurt cam cum sta treaba...

Diva de la oras va zice INTOTDEAUNA NEXT atunci cand nu-i convine ceva (sau) atunci cand se vede cu cineva... ca deh d-le mari sunt gradinile D-lui si are oricand si de unde alege: mai o potecutza, mai un irc, mai un site de hunting sau un profil de chat, mai o filare prin oras, prin metrou etc.
Neologismele construite pe sintaxa FEMINISM-ului gen: bulagioaica, fa, soro sunt nelipsite in comunitate mai ales la acele doamne, domnite sau domnisoare ce se respecta si se tutuiesc intre ele ca de pupaturi pe obraz si sarutari de mana ce sa mai zic... :)) Unii mai macho zic: fir-ati ale draq sa fiti ca nu va mai potoliti si nu va mai ajung barbatii... pai cum sa mai ajunga cand toti aia buni si activi sunt luati iar restul-s bisexuale pasive... ca de heterosexuali pasivi n-am auzit!

Viata-i asa de scurta incat zic eu ca ar trebui sa profitati la plin de orice moment mai ales daca stii ca te tine cricul in a agatza...



Si pentru ca tot a venit vara... dati navala repede la mare ca aveti cu ce va delecta si unde sa ramaneti intepeniti(e)!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu