duminică, 4 martie 2012

Dincolo de aparente... fara laturi sensibile!

Stim... in mod sigur, ca atunci cand iti doresti sa ai parte de un BLIND Date de calitate, cam pana unde ti-ar putea zbura imaginatia, of course... fara sa-ti doresti!

Dar ce-ar fi sa incercam, sa alegem pasii importanti atunci cand vine vorba de anumite lucruri?


  1. spre exemplu lucrurile marunte (care in sinea mea conteaza intr-o proportie foarte mare, fara minciuni si orgolii)...
  2. de aici vine si rapunsul:- daca te vezi in orash incearca intotdeauna sa lasi deoparte smartphone-ul (ba chiar sa nu raspunzi la telefon, asta in cazul in care partenerul iti place si nu-ti da batai de cap), sa nu deviezi de la subiect si sa incepi sa-ti plangi viata - sau poti face si aceste 2 mici lucrusoare daca iti este prieten vechi si nu un adevarat fuck buddy al visurilor tale!
  3. daca te vezi intr-o seara pe nepregatite si nerasuflate iar el te asteapta cu masina la scara sau oriunde v-ati fi putut da voi intalnire incearca sa nu-i refuzi pornirile salbatice ca deh... doar nu te-a pus nimeni sa-ti urci funduletzul de diva in masina lui fara sa tii cont de consecinte!
  4. Totusi, daca iti place de cineva in mod deosebit nu incerca sa pari ceea ce nu esti si nu incerca niciodata sa fii deasupra lucrurilor ci doar sa incerci sa mentii linia pe o cale de plutire - suprafata!
Trecand de la agonie la extaz... nu incerca sa cauti cel mai mic defect, ci incearca sa-l ocolesti!
pentru ca lucurile sa decurga asa cu ti-ai fi putut dori si sa nu cumva Doamne Fere sa te trezesti cu papucii dati!



Cei mai predispusi barbati care inseala sunt cei care: au bani (sau nu - dar care cauta acest lucru), cei care mint si barfesc si cei care vor si altceva in afara de faptul ca tu te declari o Sfanta Virgina si ca nu pui botul :))) la tot ce si-ar putea dori Mr. Right (acei 2-3 prieteni pe care ii ai si care te cunosc cu adevarat stiu cum esti tu in realitate)!

Totusi daca iti place in mod deosebit de cineva nu incerca sa pari ceea ce nu esti si nu incerca niciodata fii deasupra lucrurilor ci doar sa incerci sa mentii linia pe

Apropo... vedeti ca s-a facut un nou studiu ce-i vizeaza pe barbatii care-s aventurieri si anume:
"Barbatii infideli, predispusi sa moara mai repede in timpul actului sexual"



S-a dus si iarna, se apropie si primavara dar, cu pasi marunti...
La Multi Ani pt. 8 Martie si fie ca caldura si lipsa orgoliului sa va umple sufletele de fericire!
De 8 Martie megem la Clejani sa spargem farfuriile :))) sau la Horia Brenciu pe 24 sau 25? :D
Eu totusi as prefera un Ionut Galani... decat un Dj Project cu Adela :))))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu