vineri, 21 ianuarie 2011

Nu renunta la... DRAGOSTE!



Hey, iata-ne ajunsi si in Noul AN 2011!

Tin sa va multumesc pentru vizite si sa va urez un calduros La Multi Ani! :D unii inca mai petrec, altii inca tanjesc dupa pensie dar deh... asta-i viata si mergem mai departe...

Ascultam zilele acestea un post de RADIO si intamplator am descoperit o melodie care ne uneste si care ma uimeste, atat prin versuri cat si prin componenta UNICA! Nu m-as fi asteptat sa aud un MIX atat de frumos si calduros din partea celor de la Armin Van Buuren impreuna cu... Sophie Ellis Bextor!

Din cate stiu saptamana aceasta se deruleaza in Bucuresti pentru prima data sau... are loc primul an din Saptamana Filmului GAY a kind of... festivalul GAY de la Cluj care se tine de cativa ani undeva prin toamna si aduna curiosi de prin toata tara! Se pare ca va fi ceva incitant cu SHOW-uri de TRAVESTI ceea ce in Bucuresti mai nou in ultima perioada a fost o raritate...
Va invit daca vrei sa iesiti si sa va distrati sa vizitati site-ul: http://www.serilefilmuluigay.ro/

Si ca tot veni vorba de TRAVESTI, au inceput inscrieriile la Miss Travesty 2011 ce vor avea loc in martie la Brasov! Asa ca, pentru cei care doresc si vor o cariera unica in arta frumusetii divine si se simt diferit aceasta este ocazia in care te poti afirma! :) ma rog, nu spera ca vei reusi mai departe dupa circ :p dar... totusi important e ca te faci remarcat!

Iar pentru cei care au suferit si inca mai sufera dupa un eventual BREAK-UP am 2 sfaturi:

  • cerceteaza cu ATENTIE! daca mai merita sa te reintorci la o (un) eventual(a) fost/a;
  • daca tot am intrat intr-un Nou An eu zic asa: daca anul trecut s-a purtat ROZ, nu vad de ce anul acesta nu s-ar purta MOV deci... sper ca ai inteles bine mesajul! adica, ori iti poti impune anumite reguli prin care multi ajung cu greu la persoana ta, ori preferi sa fii la fel de bitchy ca la 18, 19 sau 20 de ani cand... hai ca stiu ca iti placea sa umbli cu 3/zi! :)))


Pentru cei care nu stiu despre ce-i vorba... mai jos aveti dovada:



Cheers dragilor... si ramaneti alaturi, va asteapta o multime de lucruri interesante si pe placul vostru! Incerc sa-mi alin durerea alaturi de voi si incerc sa-mi stapanesc emotiile care vor veni cu timpul atunci cand voi re(cunoaste) adevarata dragoste! Si totusi... de-ar fi totul asa de usor si de-am stii sa alegem ceva cu adevarat care sa ne reprezinte ce usor ar fi... v-am pupat!

Bucuria vine din lucruri marunte, speranta din sufletele noastre, iubirea din intamplare... Tot ce ai sperat langa tot ceea ce ai visat, sa devina dintr-un vis o realitate!
La Multi Ani 2011!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu