miercuri, 10 noiembrie 2010

"OMG... he's a fagot!"


A trecut si Halloween-ul, a trecut si Lansarea pe DVD a filmului Totul despre Sex 2 in Romania din data de 28 octombrie din Plaza Romania (a big bulshit)... si totusi, am descoperit ca poti fi placut surprins de oameni de calitate si in cluburi NON-GAY unde stii ca mergi sa fii barfit si nicidecum sa te simti bine! Nu stiu, asta in cazul meu... in cazul vostru :) fiecare se simte bine acolo unde crede el de cuviinta!

Am aflat si ca Botezatu daca face sex moare (cu femei cumva???) :))) nu tin partea nimanui, doar ca atunci cand arunca niste zvonuri ca [vai draga a avut persoane la viata lui la care multi nu s-ar fi asteptat - aici esti chiar expirat!]... honey, nu ma impresioneaza si nu impresionezi pe nimeni!!! so THEM I... va roade invidia??? probabil ca daca as fi avut si banii lui, probabil ca si acum as fi fost iubit :) dar ma rog... decat sa culeg curve ieftine si sa ma aleg cu vreo surpriza mai bine fac o l..a si ma las pagubas! suna cam dur? that's the stuff... daca inainte aveam impresia ca 50% sunt escorte acum cred k numarul lor depaseste 80% si unde mai pui ca-s si de prost gust ca sa nu spun penale!
Nu fac referire la nimeni, deci daca se simte cineva ofensat... astept injuriile voastre!
Imi place sa cred ca pe vremurile astea tulburi inca mai exista bun simt si persoane care merita atentia(e)!


Sunt o DIVA, sunt superba...
Si nu am nici un regret,
Fara TINE langa mine,
Urmatorul, si mi-e bine!

Atatea tarfe cu pretentii cred ca nici PARIS-ul n-a vazut!


Referitor la post...

Cine? Cearta intre surori a pus stapanire pe Romania... surorile aU innebunit de-a binelea... stiti videoclip-ul de la Mondenii in care Mihai Traistariu aka Gabriel Dorobantu vor sa-si puna pirostriile... asa au de impartit Dudu Steel vs. Adrian Pescariu :> (fetelor, nu va mai ascundeti ca sunteti penale, unul dupa centimetri si altul dupa femei frumoase dar, cam blonde totusi)!

Orice bulangioaica stie ca voua va place viata HIGH de V.I.P. numa' ca la voi e de prost gust! si... cum prostitutia e in floare (nu trebuie s-o vezi, ci doar s-o simti) au cam scazut tarifele si in TV deci tre' sa gasiti alte subiecte de senzatie!

Pisi Hentz :)) i saw you in French and i just wanna to salut u! taci fa :D

Uite un tip care chiar poate si stie meserie:

SURPRISE PARTYSunt curios cati or fi auzit de INNA? :)))) poate doar italienii ca engleza ei seamana asa un pic cu italiana :D... probabil d-aia or si fi castigat!
Bravo GaGA, we love u! Get Out Of My Stage!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu