joi, 18 martie 2010

Concert Omagiar Michael Jackson - "This Is Not It"

Fanii lui Michael Jackson au lansat o campanie de boicot a documentarului THIS IS IT! Astfel, mii de fanii au initiat un protest online intitulat: This is NOT It.

THIS IS NOT IT

In data de 25.06.2009 Michael Jackson a murit. Avea 50 de ani si era tatal a 3 copii.
Esti in stare de soc? Ar trebui…De fapt,adevarata stare de sanatate a lui Michael Jackson era in declin si era ascunsa de catre cei care fac acum profit din filmul: “This is it”.
Filmul este facut din imagini atent selectionate din timpul ultimelor repetitii pentru concertele care urmau.

Din 110 ore de filmari,doar cateva scene au fost atent selectionate in care Michael Jackson zambea si arata,in ciuda starii sale,ca inca era cel mai mare star din lume.In saptamanile dinainte mortii lui,in timp ce se faceau aceste filmari,oamenii din jurul lui stiau ca arata foarte rau.Cei care doreau doar sa faca bani de pe urma lui au ales sa nu bage in seama starea lui.Prietenii si fanii care nu aveau nici un interes financiar au ales sa I se adreseze si au incercat sa-l ajute.

AEG,producatorii turneului “This Is It” au ignorat semnele si incercarile fanilor de a-l ajuta,si chiar au incercat sa ascunda adevarul. Ceea ce veti vedea pe ecran este doar o parte a ceea ce s-a intamplat cu adevarat.

Ceea ce veti vedea pe ecran

 • Cel mai mare artist al tuturor timpurilor facand toate eforturile posibile pentru ceea ce trebuia sa fie cel mai uimitor spectacol…
 • O echipa motivata,muncind din greu pentru acest proiect…
 • Efecte speciale,o incredibila coregrafie,lumini si punere in scena
 • Convingerea ca aceste filmari sunt reale…

Ceea ce nu veti vedea

 • Scaderea socanta in greutate a lui Michael Jackson ca rezultat al medicamentelor si stresului aducandu-l la aproape 49 de kilograme in momentul mortii sale.
 • Kenny Ortega,regizorul turneului si a filmului,ajutandu-l pe Michael Jackson sa urce scarile,ajutandu-l sa manance mancarea taindui-o bucatele chiar…
 • Ingrijorarea lui Michael Jackson: In luna Mai in timp ce repeta 10 ore pe zi ,Michael Jackson s-a confesat catorva fani de incredere ca nu era pregatit pentru 50 de spectacole,initial fiind de acord numai cu 10.Se simtea presat si programarea spectacolelor in cadrul turneului era total dezorganizata…
 • Michael Jackson uneori,nu venea la repetitii pentru ca nu se simtea bine si era insotit de coregraful lui ca sa-l oblige sa mearga la munca…
 • Insomnia si pierderea poftei de mancare,presiunea la care a fost supus l-au adus in starea de a-I fi supra-prescrise medicamente de catre doctori criminali,si care l-au mentinut intr-o stare fizica si mentala modificata
 • Confuz in timpul zilei si in coma de natura anestezica noaptea…
 • Toata lumea din jurul lui a marturisit ca Michael Jackson era confuz si nesigur pe picioare,uitand versurile propriilor piese in timpul repetitiilor. Cu toate acestea anturajul sau a incurajat medicatia primejdioasa la care a fost supus pentru a-l pastra relaxat,odihnit si “ Sub control”. Este vorba de medicamente care au fost amintite drept cauza decesului de catre medicul legist in raport.
 • Nu-I veti vedea pe cativa prieteni si fani ai lui Michael Jackson care au incercat sa intervina,scriind scrisori catre cei din jurul lui spre a avea grija de starea sa.Acestia au fost ignorati si pana la urma i-au scris si inamanat personal lui Michael Jackson alte scrisori in care prezentau ingrijorarea lor. Din nefericire cei care avea puterea sa actioneze pozitiv nu au facut-o si au ales sa il mentina izolat si sub control.

Nu veti vedea de asemeni

Ceea ce ar fi trebuit sa fie un numar limitat de concerte s-a transformat intr-un eveniment de cinematografie global care va genera un profit urias pentru AEG,SONY si multi altii.
Michael Jackson avea nevoie de ajutor dar producatorii erau precupati prea mult cu aproximarea profitului pe care acest turneu l-ar fi generat. AEG, producatorul turneului si anturajul lui Michael,l-au presat in continuare si nu au intervenit sa opreasca ceea ce clar arata ca o tragedie in asteptare. A fost un gest inuman.

Pe data de 25.06.2009, lumea a pierdut cel mai mare star al ei. Sufletele fanilor lui Michael inca plang de durere si se poate sa nu se vindece vreodata.

Michael Jackson mai avea atat de mult de daruit lumii,dar inima lui s-a oprit sub o presiune incredibila alaturi de de ani de tratament,minciuni din partea oamenilor rai si mass media.

Michael Jackson merita si avea nevoie de ajutorul care nu i-a fost oferit. In schimb,prin editarea filmului ei incearca sa ne spuna o poveste total diferita,in incercarea de a-si impaca propria constiinta,imprastiind minciuni pentru a-si asunde responsabilitatea.

Pacat pentru ei ca noi am fost acolo pentru a fi martori la ceea ce s-a intamplat cu adevarat in saptamanile care i-au precedat moartea si suntem aici pentru a va spune voua ce s-a intamplat.Daca decideti sa vizionati filmul,speram sa vedeti lacomia cu care a fost produs cu alti ochi,pentru ca veti urmari produsul finit al celor care ar trebui sa poarte o mare vina pentru moartea celui mai mare artist,Michael Jackson, in timp ce ei se scalda in profitul de pe urma mortii lui. Acest film nu este o reprezentatie adevarata a ceea ce s-a intamplat cu Michael Jackson in ultimele lui saptamani si nici nu este performanta live pe care Michael ar fi vrut ca lumea sa o vada. ESTE MINCIUNA LOR! Adevaratele fapte in spatele acestui film sunt neglijenta, lacomia si lipsa de omenie.

This did not have to be it.Ieri sau aseara a avut loc concertul This Is Not It cu preturi de pana la 260 lei biletul... sincer, nu jtiu cata lume a mers, cert este ca baietii sau oamenii care fac parte din componenta trupei se laudau ca au avut si 20.000 de oameni la spectacolele lor...

Am incercat sa gasesc cateva poze, dar n-am gasit nimic! Clar! :)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu