miercuri, 5 august 2009

~ !Cum sa recunosti un GAY si/sau agatzi un GAY! ~




Gata!
Mi s-a terminat si mie scurta perioada de vacanta sau ma rog, concediu he he he... pt luna august mi-am propus sa o ard mai mult p l mare pe la noi prin Constanta ca si acolo-i destul de frumos si distractiv daca ai cu cine ca deh vb. aia doritori si bunoci sunt destui :p

Hai sa vedem cum reusim sa speriem lumea prin atitudinea noastra, ca de schimbat mental nu vom reusi niciodata s-o facem!

1.Mersul ca o gazzela(e) mai pe frantuzeste :p, aici implicand si gesturile in sine, statul picior peste picior, fumatul cu mana stanga (cu mici exceptii - femeile fumeaza cu stanga, barbatii cu dreapta :D) ...
2.Limbajul trivial la feminin care mai nou se pare ca si cei hetero l-au copiat cu expresii de genul: Ce faci fa, fata, draga? Offff la naiba? sau Stai sa-mi iau poseta? :)))
3.Muzica - be sure it's gay 100% daca asculta intr-una Madonna (Like a virgin, yeah sure), Gloria Gaynor, Kylie Minogue, Britney Spears, Lady Gaga, Kate Perry, Beyonce etc. sau muzica retro. Exista formatii/cantarete si din peisajul romanesc dar nu vreau sa numesc pentru ca ce avem noi aici nu-s nici DIVE si nici VEDETE.
4.Culorile vii: daca esti(e) atras de roz (in primul rand), mov, rosu, verde, alb, galben de obicei culoriile deschise care dau viata si de care te simti atras(a).
5.Purtatul obiectelor culorii curcubeului sau mai exact ROGVAIV reprezentate prin bratari, insigne, curele etc.
6.Atractia pentru/catre media, fashion, clothes, make-up si parfumuri sau mai exact tot ceea ce inseamna STYLE. Aici intra si tipicul barbatului METROSEXUAL care adesea este confundat cu GAY-ii prin faptul ca se ingrijeste prin epilatul all over his body sau sa zicem (doar) pe picioare, datul cu lac de unghii, pensatul etc.
7.Lucrurile purtate pe partea dreapta (ex: cercei, inele, ceas, piercing-uri etc.).
8.Urmareste cu interes seriale de gen: Totul despre Sex, Neveste Disperate, Buffy, Supernatural, Kyle XY, Ghost Whisperer, True Blood, The L Word (in cazul fetelor), Queer As Folk, Dante productions.
9.Intraba-l daca este GAY si daca raspunsul lui va fi: OMG (Ohhh My God) cu mana la piept inseamna ca l-ai nimerit :o)!
10.Intotdeauna un gay umbla cu cele mai frumoase fete, este zambitor, stie sa se faca placut, remarcat si isi face sau are destui de multi prieteni.





Asa ca... cel mai usor lucru de a afla sau a te convinge ca prietenul tau este gay este sa-l intrebi si nicidecum sa arunci vorbe pentru ca daca are un carcater mai slab il va durea sau va riposta si se va simti singur, neinteles (depinde de caz). Daca mai cunoasteti criterii dupa care va puteti da seama sau aveti banuieli ceva astept comentarii de la voi! Ooopss i KISSED a BOY and I LIKE, LOVE IT but not RIDE IT :D!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu