vineri, 24 aprilie 2009

Tara fara,,, DREPTURI sau SCLAV in propria tara?



Ma uit si ma ingrozesc la ceea ce ne ofera viitorul... si asta nu pentru ca lumea din RO (mania) este cum este la noi ci la faptul ceea ce fac o mana de oameni pusi "ridicol" tot din prostia noastra la "putere"! Au interzis totul! Dau legi care pot fi respectate numai de ei? Impozitul forfetar sau alte miliarde in buzunarele lor mascati prin aceasta marlanie? Amenzi de la 500 pana la 50.000 de ron cat salariul unui amarat pe luna? Cine Doamne iarta-ma a mai pomenit in vreo alta tarisoara sa n-ai voie sa mergi pe role, bicicleta, sa alergi in parc sau sa urci cu o bicicleta in metrou sau tramvai? Fratilor, Dormiti?

Fiinte nenorocite ce sunteti, numite politicieni!
Pace voua si sa ne pupati in C.R!!! Da, voi astia de la putere!

Aaa... si inca ceva... cei ce aveti pretexte de genul "NU VREAU CA COPILUL MEU SA FIE, u know what aruncand vina pe ceea ce vede la televizor, in ziar si aude mai stiu eu ce si pe unde, nu de vina sunt copiii ci voi... las' ca e mai bine sa vada cum vii beat acasa, o bati pe mata sau cum iti inseli nevasta! sau cum ca biserica te ajuta (bagand in buzunar preotilor sau ascunzandu-se printr-o casatorie de pomana)!... La noi domina mitocania & circul intiparit prin tabloide mincinoase de 2 lei (nici asa n-ar merita sa zic ca sa nu pomenesc cuvantul magic sau sa dau exemple), dar astea nu-s problemele care ma privesc pe mine caci nu pot eu judeca lumea... dar judec absurdul, un absurd infiltrat in vremuri de comunism care a ramas intiparit in mintea multor minti stralucite care (se pare) ca au stat pe loc!!!

Va sarut si sa aveti parte de o zi cat mai stralucita in viata voastra... plina de iubire si speranta!

PINK_DIVA :D

Un comentariu:

  1. De cand lumea si pamantul, de cand au disparut dacii, de cand ne stim asa am fost. Ipocriti pana la ultimul nucleu. Mereu cu probleme, mereu sa furam, sa judecam si sa dam in cap. Nici in bulangeala treaba nu sta altfel. Aici e si mai trist. Facem parte dintr-un popor destinat vesnicei suferinte! Traiasca Naomi!!!!:P

    RăspundețiȘtergere