vineri, 24 aprilie 2009

Fan (dos) ite [LE - LE] din TV sau media... - Zane sau Zuze la TV!

Fara voia lor dar si poate... au ajuns "vedete"! Ei ce sa-ti povestesc? Si? Stau si ma intreb oare cum au ajuns vedete... sa fie oare?!? prin casatorii de proba (vezi tu chipurile de ochii lumii ca nu dau bine sa te afisezi), prin declaratii oficiale sau ne(oficiale), de prin auzite... etc! Incepand de la televiziunea neamului (stiti voi bine) si pana la vremea pe la alte canale (iarasi stiti voi bine) si trecand prin cele mai stufoase cluburi de prin alte judete ale tarii sau si din capitala (vezi tu ex: pe la Arcul de Triumf, nu dau nume ca aici nu e loc de concurenta), mass - media asadar e plina de dive care dau pe dinafara de prostie, pline de fitze ca deh d-le ma vede si pe mine toata lumea, am salariu de 1000 euro (si nici aia) dar declar ca e de 10.000 euro ca sa am si eu succese la fraieri (nu stiu ce se cred aceste persoane dar se cred...!!! no comment)
Recent Microsoft a lansat un tricou pe ale carora fete sta imprimat si ATENTIE:

- pe fata: DOS
- pe spate: MS


Asa ca voi fetelor din mass-media cele care nu va mai suportati dati repede un search pe eBay.com si cumparati-va cat inca sunt proaspete caci altfel nu veti mai gasi sau poate inca nu stiti sau sunteti nehotarate unde sa apara acel MS - DOS...

Pana una alta va sarut dulce si ne vom auzi la o noua postare... very soon! :D

Un comentariu:

 1. Scuze de mesajul gen “mass”, cine doreste si cunoaste persoane interesate, poate da informatia mai departe, multumesc anticipat!
  A aparut noua carte adresata în mod deosebit comunitatii LGBT.
  Cartea se intituleaza “Gândurile unei Lesbiene” - autor Alexandra TOADER, publicata de Editura LUMEN, Iasi 2009.

  Editura Lumen are contract de distributie carte cu librarii din judetele: Bucuresti, Brasov, Cluj, Craiova, Constanta, Iasi, Sibiu sau se poate achizitiona prin comanda directa la Editura Lumen de pe site-urile:

  http://www.edituralumen.ro/

  sau

  http://www.librariavirtuala.com/

  RăspundețiȘtergere