vineri, 24 aprilie 2009

Despre barbatii de la noi... si NU numai!



In toate intrecerile mele de a descoperi asa zisa `~relationship~` prin cele "N" mii de id-uri, profile & other stuff am intalnit fel si fel de oameni, unii mai buni, altii si mai buni :P, excluzand persoanele not my type :), am ajuns la concluzia k la baza de feti frumosi pe langa spaniolii cei macho si italienii cei big of muscle tot romanii nostri sunt cei mai adevarati taurasi la pat... asa k >fetelor< style="color: rgb(51, 51, 153);"> "Arata-ti mult prea bestial pentru aceasta lume, pacat ca sunteti asa femei si aveti ceva fara de folos in pantaloni!" ... ei bine, stiu ca multora celor ce-mi vor vizita pagina nu le va conveni acea fraza stufoasa, but... THIS IS LIFE! Noi nu discriminam pe nimeni, suntem doar niste regine in cautarea unui trantor :-)

2 comentarii:

  1. Asa soro mea! Ca bine zici. Stiu si eu atatea "femei" care arata bestial, in schimb cand le vezi pe strada mori de ciuda ca sunt asa de feminine. Fetele ca sa se stie: ori barbata ori o mare doamna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei mai socanti sunt barbatii musculosi cu poze heteroristice, care defapt sunt niste bottomiste si feminine. Nu am nimic cu "femininele", dar daca totusi esti macar da-i un indiciu omului.
    Ador faza(nu stiu de unde o stiu): Barbat mai gras si paros, bear type, pe un harley davidson, barbatie pana la maxim, pana nu opreste si il saluta pe celalalt: "Ceau draga, ce mai faci, vai sa vezi..." :P

    RăspundețiȘtergere