sâmbătă, 11 februarie 2012

Declaratie... de dragoste! intr-un alt fel... de colt!


Dragostea - sa zicem... ca reprezinta simbolul pretuirii iubirii unei persoane fata de alta, increderea, acceptarea tuturor relelor/bunelor din partea ambilor parteneri, dar... cata incredere si cata suferinta poti investi intr-o relatie daca n-ai idee cat va dura... poate o zi, o luna, 1 an... si se ajunge la cel mai urat lucru DESPARTIREA!

Am invatat sa trec cu greu peste esecuri, insa... cred ca cel mai de pret lucru este acela ca:
- sa nu te joci niciodata cu sentimentele celui care iti declara iubire adevarata,
- sa nu te increzi in prima/ul care iti iese in cale si iti declara iubire 4ever,
- analizeaza intotdeauna situatia si vezi daca merita implicarea (ca apoi sa nu fie gresita alegerea).

Indiferent de orientare, trebuie sa ne pese, sa fim responsabili, sa gandim la rece, dar si la cald... si cel grav sa nu incercam sa fim ipocriti cu cei de langa noi care intr-adevar sunt in cautare de un suflet cald langa o inima curata!As avea cateva recomandari pentru cei singuratici, dar si combinati desi... la noi, din pacate... nu-ti poti exprima iubirea in public, pt 14 februarie:

- The Silver Church [CONCERT SNAP] - atmosfera placuta, cu muzica dance/rock anii 90-2012 - 50 ron intarea;
- Club A - intrare libera;
- cu siguranta daca veti iesi pe Lipscani nu veti duce lipsa de atmosfera si... cu putina truda aruncat un privit sau agatat :D (deh, mai sunt si persoane neconsolate) :)


Iar daca iti era dor intr-adevar de muzica adevarata a anilor 80 - 90 remixata, pe 18 februarie vei avea parte de un: Ministry of Sound la limite, la Arenele Romane [pret bilet - 35 ron] alaturi de: Adrian Eftimie & Global DeejaysIar pentru incalzire, va recomand cu dragoste... un zambet si un desert! :D

App... sunt singur, ceva voluntari? :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu