sâmbătă, 26 noiembrie 2011

We've back... and we've gonna be hot tonight!

So romantic...Recunosc lipsa de aproximativ 6 luni [a nu se confunda cu cea de inspiratie, pentru ca am pica pe multe lucruri] ... am fost o putoare masculinizata, dar... viata ne mai joaca feste uneori! Acum, sincer... am reinviat, am incercat sa-mi revin dupa unele tragedii care parca nu se mai opreau... jenant :) dar... continuam! oricum nesemnificativ si totusi ne indepartam prea mult de subiect! Voi fi scurt cum sunt de obicei, nu filosofez pentru ca nu isi au rostul aici, polemicile si cei cu mintea de artisti innascuti!

Si cum de la o vreme sunt mai mult pesimist decat optimist voi incepe cu lucrurile OUT sau UNCOOL pentru a continua urmatoarea postare care va fi in decembrie cu ceva mai bun... pentru ca atunci reinvie sufletul impacarii si purtam povara greselilor ce ne-am macinat de-a lungul anului!

SO... OUT:

- George Michael care l-a lasat vocea chiar acum in prag sa Sarbatori... ahhhh si tare mult imi doream o varianta Last Christmas ceva mai ritmata sau mai de suflet;
- Black Friday [cel mai mare kkt posibil] care s-a incercat la noi in tara! Un anume site si-a anuntat intentia de a celebra minunata Sarbatoare de Thanksgiving de la Americani si la noi in tara prin preturi reduse cu pana la 60% la produsele electronice... dar surpriza, ce sa vezi... pe site apareau vreo 2-3 produse obosite care aveau preturile reduse (dupa ce in prelabil au fost umflate, eu as zice ca erau produsele expuse in showroom) pentru a crede romanul ca "cica" ar fi reduse! unde mai pui ca la 5 dimineata cand au dat drumul reducerilor site-ul era picat si tot dai, dai refresh-uri la greu... din jena nu voi pomeni numele site-ului pentru a nu le face reclama degeaba ca nu-s obligat! La fel am patit cu un alt site care si-a anuntat intentia dar pe care SURPRIZA! n-am gasit nici un produs redus, absolut nimic... uitati o scurta descriere a site-urile, probabil va veti da singuri seama: www.em..ro - [astia au mai facut asa si anul trecut de Anul Nou cand au bagat la fel anumite produse la reducere si cand mi-au venit produsele comandate la usa aveau pretul trecut - pretul de achizitie si nu cel redus, deci atentie mare], www.koy...ro, www.pcgar....ro, www.fla....ro - ei nu stiau ca lumea a auzit de www.price.ro, www.shopmania.ro - cred ca daca le-as fi cautat acolo cu siguranta le-as fi gasit mult mai ieftin si decat au fost ele reduse!
- premiera primului documentar GAY de la noi din tara! lipsa de transparenta, fara actori neprofesionisti [experienta], calitate net-inferioara, asa-i cand faci un lucru de mantuiala, cu putini bani si oameni nepregatiti! Mai degraba incercam sa aratam lumii cealalta fata [ne]vazuta si anume ca suntem o comunitate... nu despre denigrare si alte rahaturi!
- problema eutanasieri - cine vrea sa adopte o javra o poate face liber, eu zic ca cele 30 de zile sunt mai mult decat suficient (in Franta ai la dispozitie doar 7 zile)! din banii (cersiti sau furati) pe sterilizare mai bine iar dona celor care intr-adevar au nevoie de ei si anume centrelor de plasament sau copiilor bolnavi de cancer etc. nu este obligat nimeni sa stea printre javre si cacati... si eu am un catel si sunt mandru de el, dar mai mandru sunt sa pot circula pe strada fara sa fiu muscat!Criticile si sugestiile le sesizati voi... oricum vor fi multe discutii la subiectul 3 si 4 tocmai de aceea am lasat loc liber discutiilor... vreau sa vad un film GAY facut de actori profesionisti chiar daca sunt sau nu gay personajele din film... eu merg dupa premiza ca lumea in ziua de azi sufera de vedetism, dar tre' sa stii sa ti-l pui in valoare si sa o faci in alt mod, si anume... acela de a-ti ajuta la ceva...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu