vineri, 25 martie 2011

OMG... PREMIERA ne asalteaza strainii!!!


In primul rand o sa incep cu o veste BOMBA!!! Pregatiti-va chiloteii ROZ, ochelarii VERZI fosforescent, penele ROSII pentru ca... TINE-TE bine in scaun:

--- Mister GAY Europe 2011 se va tine in Romania!!! ---

Da, ai auzit bine! Pe 16 aprilie PSI prin programul „Eu sunt! Tu?" & Accept organizeaza in Poiana Brasov - Club Avalanche Mister Gay Europe 2011! Asa ca... pregateste-ti din start banutzii sa-ti cauti cazare pentru ca va iesi cu scantei!

O a 2-a veste BOMBA pentru cei carora le plac tinerii :) in lumea MAI vor fi prezenti in Romania 150 de tineri (cu varste intre 18 - 25 ani) din toata Europa ce vor milita in scoli si licee impotriva HOMOFOBIEI (asta asa ca sa nu mai spuna lumea ca Accept-ul nu face nimic)!

Next... urmeaza Party-ul mult asteptat de foarte multa lume si anume Gay Fest 2011! In curand vom avea si un banner de promovare atat al programului GayFest cat si (poate) al celui de militare & sprijinire al comunitatii LGTB impotriva HOMOFOBIEI!

Deci... urmeaza ceva ce probabil, nu ai mai trait pana acum! Pregateste-te cu ce ai tu mai SPECIAL, pune-ti tatuajul la vedere, lentilele si ce crezi tu ca te face sa iesi in evidenta... pentru a face fata DISTRACTIEI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu