vineri, 25 martie 2011

In lumina reflectoarelor...



Sambata, 25 martie Club V din Brasov gazduieste La Grande Party, Miss Travesty 2011!

Printre concurente: Shakira (pentru cei ce n-o cunosc este diva suprema din Las Troyas), Amely, Amanda Gold, Carmen Serban, Claudita, Hillary, Dyva Sexy, Norberta & Petarda (Constanta)! Acestea sunt numele de scena... probabil ca (pe) multi dintre acestia ii cunoasteti... eu zic sa-i incurajam si sa le uram MULT SUCCES!

Miss „Dana de Kronstadt” fosta Miss Travesty de Anul Trecut (Cluj) va inmana premiul celei mai adevarata, originala si cunoscutoare intr-ale travesty-ului & show-ului (circ) oferit... asa ca, fetelor sa dati tot ceea ce aveti mai bun in voi!

Intrarea este GRATUITA iar adresa clubului este: Str. Caramidariei nr. 4 cu intrare din str. Bazaltului (zona Real, Eliana Moll, vizavi de magazinul Prescon grup si Multipol). In cazul in care va plictisiti puteti merge si La Fery care este la 2 strazi distanta pe Ion Neculce unde veti plati 15 lei intrarea, veti fi asaltati de divizia PRODUCTION :) numa' sa va tina buzunarele iar daca nu veniti cu bautura de acasa, berea este la ordinea zilei!

Un comentariu: