joi, 22 iulie 2010

FREE yoU mINd... at Liberty Parade!!!

Pe mine ma roade o curiozitate??? Ori astia de la Vibe FM s-au tampit, ori au vrut sa-l scoata in fata pe CONNECT-R...

Cum au putut sa scoata o monstruozitate de piesa care n-are nici un farmec? Oricum, anul trecut au fost de tot rasul cand au adus toate patachinele gen: INNA, Alexia (Alessia) sau care draq or mai fi sa cante in deschidere? Fratilor, unde-i Liberty Parade-ul de altadata? Si mai lasati jos garda aia sa poata intra lumea nu sa stam 2 h sa intram ca pe vremea lu' Ceasca cand stateam la cozi sa luam o paine!!!

DE 3X RUSHINE...
1. Pentrul IMN-ul de anul asta,
2. Pentru conditiile de cacat pe care le-ati avut anul trecut cand a trebuit sa stau 2h sa intru,
3. Pentru toate trupele de kkt pe care le-ati si le promovati!!! Daca nu mai aveti bani, lasati-va sau lasati-i pe altii sa se ocupe intr-adevar asa cum era inainte Liberty-ul si cum il facea Radio 21!

Intr-adevar MAESTRU-UL DJ Andi a scos o piesa 100% senzationala care merita toata ATENTIA! anul acesta si zic eu ace(a)sta era adevaratul IMN Liberty Parade nu cel al patachinului de la CONNECT-R care saracu' pe langa faptul ca n-are voce mai are si impresii!

Sunt curios, oare dupa FREEDOM, HAPPINESS ... urmeaza cumva LOVE??? :))
Dj Andi fugi la Radio 21 sau One Fm ca vibe-RII au (de)cazut rau!!!Ne vedem acolo... :) sper sa fie si anul acesta AFTER-HOURS-PARTY!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu