sâmbătă, 12 iunie 2010

Totul despre SEX 2 :D la feminin!

Va suna cunoscut? :) Inca n-ai prins Premiera Europeana de pe 4.06.2010 a filmului Sex & The City 2? Grrr... eee, lasa nici eu :p... tot ceea ce este sigur, este ca in partea 2-a auzim iarasi x3 New York, New York (nici aici n-am scapat de piesa), actiunea se desfasoara intr-un hotel din Abu Dabi si vedem vedete de marca cum ar fi: Hannah Montana (Miley Cyrus) & Penelope Cruz.

Ce se întâmplă după ce spui “DA?” Viaţa lor de acum este tot ceea ce şi-au dorit, dar n-ar mai fi “Sex and the City” dacă pe fete nu le-ar mai aştepta unele surprize …de data aceasta sub forma unei aventuri glamour, sub soare torid, care le poartă departe de New York, în cel mai luxos, exotic şi captivant loc de pe pământ, unde misterul le iese în cale la fiecare pas. Este o evadare care vine la momentul potrivit, exact atunci când cele patru prietene încearcă să iasă din rutina rolurilor tradiţionale de neveste, mame, etc.

De ce Sarah Jessica Parker?

Este persoana open-minded, nonconformista care este inconjurata (in film) de 4 caractere de viata total diferite, ii place viata si o iubeste, este o persoana simplista fara aere de vedeta (din ceea ce vad eu), are picioare sexy, este genul de persoana langa care daca ai sta nu te-ai plictisi si ti-ar placea sa-ti petreci mai tot timpul! Kim Cattrall (Samantha) - fata cea sexy, rea si impunatoare, Cynthia Nixon (Miranda) - femeia simplista, devreme acasa si cu obiceiuri invechite incearca sa experimenteze si sa fie la curent cu tot ceea ce este nou, Kristin Davis (Charlotte) - o femeie iubitoare si devotatam plina de umor si pasiune. Bineinteles Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) - reprezinta DIVA vazuta in ochii tuturor femeilor care au ras, plans si s-au indragostit de-a lungul celor 6 sezoane din Totul despre sex sau a celor 2 filme. Sa speram ca vor urma si alte intamplari incitante/amuzante si ca fetele vor face fata oricaror intamplari neprevazute! Cred ca cine nu-si doreste sa fie eroina in Totul despre sex 3 sau Season 7? :DSi... pentru ca caldurile ne-am cam luat pe nepregatite, v-am pregitit in urmatoarele postari ce vor urma un TOP 10 al lucrurile pe care ti le-ai dori precum si un GHID al calatoriilor exotice, HIT-urile verii, mii-le de site-uri cu filme si muzica care mai de care si totul 4FREE, sfaturi practice si multe multe altele!!! :)

Life is always funny, but u must to know who & what to choose!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu