duminică, 9 mai 2010

(: 1 AN = 100 de POSTARI... urmeaza 1001! :)


La Multi Ani tie
, La Multi Ani tuturor
... celor aproximativ 5000 de vizitatori ai blog-ului in decursul unui AN, laudelor aduse dar si criticilor pentru ca prin critica ne ridicam!..

Si dupa cum bine puteti vedea si Hannah Montana (Miley Cyrus) este alaturi de noi! :) care declara:
"Jesus loves you AND your partner and wants you to know how much he cares! thats like a daddy not loving his lil boy cuz hes gay and that is WRONG and very sad! like i said everyone deserves to be happy."
- Iisus te iubeste pe tine si partenerul tau si vrea sa stii cat de mult LUI ii pasa! Asta este ca si cand un tata nu l-ar iubi pe micul sau baiat/fiu pentru ca este gay acest lucru fiind in total gresit si foarte neplacut! Dupa cum am spus toti meritam sa fim fericiti!



Nu se intampla in ograda cui vedeti, ci in ograda noastra :p



Te tine? Oare clipul de mai jos... o fi fost filmat in tara noastra? :))



Oricum MADAM e tare criminala si face tot clipul... !I LUV IT! :D

Si... pentru ca muzica RETRO traieste si exista inca in fiecare din noi toti mai jos aveti si un clip SURPRIZA



P.S. Nu va luati dupa counter-ul ce arata doar 1000 de vizite pentru ca este pus de vreo 2 luni pe vremea cand inca nu stiam cum sta treaba pe aici, sincer sa fiu si sa recunosc nici acum nu cunosc toate lucrurile esentiale sau care (nu)-si au rostul p'aici!

In anul ce urmeaza va asteapta alte subiecte incitante, de larg interes (pentru unii) si multe, multe surprize! Nu uita... oricine poate lasa orice comentariu doreste referitor la orice subiect, despre ce anume si-ar dori sa gaseasca pe acest blog si despre felul lui de viata si modul de a gandi! Mii de multumiri celor ce au fost aproape si au gasit ceva interesant pe acest blog in descursul unui an... astept in continuare sa veniti si voi cu subiecte noi si/sau de ce nu... sa ne cunoastem mai bine!

Pe curand :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu