miercuri, 15 iulie 2009

TOP 10 "Atlas de Mitocanie" in Romania INEDITA!






Cum va distrati? Vara curge, caldura mare, lume noua sau nu, sper ca va protejati asa cum se cuvine si stiti voi la ce anume ma refer :D... dar, haideti sa privim si partea sau partile proaste cu care ne confruntam zi de zi... si anume:




1.
Daca esti pradat de hoti... cel mai bine este sa STAI linistit si sa te resemnezi, sa nu mergi sa DEPUI PLANGERE la POLITIE pentru ca iti pierzi din timpul tau pretios, risti sa fii tu cel care cade victima (gasesc ei motive) si tot nu rezolvi nimic ca doar se stie ca sunt mana in mana ca deh doar trebuia sa curga burtile!
2. Nesimtirea celor din trafic, de la metrou sau mai stiu eu ce mijloc de transport in comun... daca din greseala esti lovit de cineva cel mai SIGUR este: sa nu astepti scuze, sa-ti iei talpasita si sa nu te uiti in spate deoarece tu vei fi cel injurat daca nu Doamne Fere batut, ca la cati tarani exista in jungla asta urbana sau rurala te poti astepta la orice!
3.
Mergi pe strada si auzi dintr-odata: CE PULA MEA? cred ca cuvantul asta pe care il si visez, de tot atatea ori, de cate ori il aud zilnic pe strada... daca tot folosesc metafore de genul, macar sa aiba si cu ce? parerea mea!
4. Tarfele de 2 lei proaste, fitzoase (desi n-au ce arata), prostituate & drogate (se stiu ele mai bine care-s acelea) care n-au pic de scrupule, te calca pe picioare in club, varsa bautura pe tine, te barfesc etc. macar de-ar avea bunul simt sa-si ceara scuze pentru ceea ce fac sau sa-si vada de nasul lor! Interesant este ca barfa circula de la oricine, ideea este alta: vin unele mai cu pretentii, vechi cunostinte care chipurile se trezesc si ele dupa 6-9-12 luni sa-ti mai dea un BUNA... urmat de raspunsul: Nu stii sa mai bagi si tu lumea in seama? dat fiind faptul ca tu salutai pe toata lumea si daca primeai 50% raspuns inapoi era bineeeeeee... Vorba cuiva: Lasa tarfele intai sa te salute ele pe tine si apoi le saluti si tu!!!
5. Atacul anumitor persoane NO NAME & NO CARACTER asupra unor persoane care-si dau silinta prin a oferi un sprijin sau a ajuta intr-un anumit demers cautand mai apoi scuze de genul: - Daca stiam ca a iesit asa bine as fi venit si eu SAU m-as fi implicat si eu! -
6. Orbii care se dau snobi in club cu ochelari de soare pe nas cumparati din Cora sau Carrefour la 20 - 30 de ron perechea si aici nu fac reclama, ci spun doar pretul corect al unor ochelari care in mod normal se poarta si ei ziua sau la plaja!
7. Relatiile de prietenie bazate pe o asa mare iubire pana la primul futai sau primul imprumut sau a celor cu vecinii care tu ii inviti la o cafea sau le dai buna ziua si ei te mananca de cur la tot cartierul!
8. Atentia indreptata asupra curentului EMO care saracii n-au nici o vina ca s-au nascut in societatea asta snoaba si care-s priviti fie ca HOMOSEXUALI, fie ca niste ALIENS (extraterestri)!
9. Mass-media care cand ataca, cand socheaza si cand MINT, MINT si iarasi mint (practic ei traind din minciuna) cu nerusinare lumea inghitind toate prostiile pe care le aud atat la TV cat si in PRESA SCRISA, pentru ca stiti si voi ca in Romania domina MITOCANIA SI PROSTIA! pentru a-si vinde produsul sunt in stare de orice si am sa va dau si 2 exemple! primul exemplu: Ziarul Nr. 1 cu cea mai mare crestere in ultimele N luni vrajeala, sau premii de miliarde iarasi bull-shit, cel de-al 2-lea fiind cu companiile de telefonie mobila care mint cu nerusinare in legatura cu INTERNETUL MOBIL (cand spun trafic nelimitat dar el este de fapt in limita a 100 mb amarati + ca vand I-PHONE la un pret de 600 euro la liber cand in afara e de fapt 200 dolari si ca sa-l iei la 300 euro la abonament platesti un abonament enorm pe 2 ani) si cu BONUSURI la reincarcare (care e valabil 1 zi sau 1 saptamana) si vezi tu "chipurile" nimeni nu-si da seama!!!
10. In Romania jungla predominanta este cea a hotilor si pradatorilor, azi esti maine daca mori ori nu stie nimeni de tine, ori nu intereseaza pe nimeni de tine probabil doar datoriile care se vor acumula... eu zic ca cel mai bine ar fi sa emigram in CONGO!


Ordinea este aleatorie, inspiratie de moment si pe fuga... ai ceva de comentat o poti face liber oricum vrei si oricand vrei!!!
Romania trezeste-te, oricum ai fost moarta dintotdeauna!!! I'll be back with the sun from the Black Sea... ;))

Un comentariu:

  1. offf, cand o sa intelegi ca nu sunt snobi cei care poarta ochelari la club, ci doar viseaza cu ochii larg inchisi, sau... dimpotriva, mult prea larg deschisi?!? :p oricum, e o stare speciala, nu vad ce ai cu asta, nu mi se pare mitocanie B-)

    RăspundețiȘtergere