sâmbătă, 2 octombrie 2010

Asociatia ACCEPT se re(INVENTEAZA)!


Luna octombrie vine cu noi - noutati din partea Asociatiei Accept!
Asociatia ACCEPT este prima organizatie neguvernamentala de drepturile omului din Romania care apara si promoveaza drepturile LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender) la nivel national...
Dupa cum bine stiti vineri seara se tine din 2 in 2 saptamani seara de film la ei la sediu!
Ei bine... toata luna octombrie, in fiecare vineri de la orele 19.00 avem intalnire pentru toti cei care doresc sa participe la discutii pe diverse teme legate de orientarea lor sexuala, probleme sau orice fel de discutii la bar-ul EDEN de pe Str. Italiana, Nr. 19!
Tot pentru voi, cei de la Accept au pregatit un site cu toate intrebarile si raspunsurile legate de persoanele transgen de la noi din tara! Adresa site-ului este: www.transgen.ro

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si detalii inscrieti-va pe grupul de yahoo: accept_voluntariat@yahoogroups.com

Va asteptam pe toti sa ne distram si sa aratam ca suntem o comunitate unita!

vineri, 1 octombrie 2010

Se7en Harry Potter... is closer!

Se7en guys... uhhhh :) oglinda, oglinjoara cine cel mai frumos din Taramul Intunecat?
Yes, it's...

Harry Potter and the Deathly Hallows

Desi se va filma in 2 parti... dintre care una va fi 3D se pare ca cea de-a 7-a parte a mult asteptatului film de aventuri Harry Potter se apropie! Pe 19 noiembrie va avea premiera oficiala in Romania!
Am citit undeva ca mai nou Harry Potter a devenit din mult asteptatul film de aventuri o parte din Disaster Movie datorita prostiei ultimei parti!... sa speram ca nu va dezamagi ca cea de-a 6-a parte care a fost un dezastru!



Alohamora!

Cea de-a 2-a parte (inca nu stiu in care parte urmeaza sa moara Harry Potter) va fi lansata in martie anul viitor... yuppy vedem mai multa actiune :D

Vedete gay celebre de pe Mapamond si nu... NUMAI!


Sunt curios la ce barbat se gandeste fiecare dintre voi citind topic-ul,titlu-ul sau sapou-ul de mai sus? :D le-am elaborat pe toate 3 ca sa aveti ce va alege inainte de a divulga THE WINNER :)

Well... visul oricarui barbat (the man of my dreams :p) este:

- Ricky Martin - acesta fiind dat de gol chiar de catre stilistul lui :D, vai, ce trag(ic)! cu uz de ic :)))

Pe locul al 2-lea ar fi actorul Wentworth Miller (Prison Break) care a fost surpins plimbandu-se alaturi de actorul Luke MacFarlane, cunoscut pentru pasiunea sa pentru barbatii frumosi! Audienta creste, se incing FTL :D

Locul 3: George Michael & Darren Hayes (nu m-am putut hotari) :) - nimic de zis, doar de trait clipa!

Ar mai fi: Elton John (pacat pentru ca nu a putut adopa la unguri copilasul acela dragut), Boy George etc. - pentru cei carora le plac barbatii mai in varsta!

  • Din categoria DAMELOR feminine: cin' sa fie, cin' sa fie?!?
From the TOP of BOTTOM o avem pe: Alicia Keys (stiti voi piesa aceea enervanta cu New York, New York - care o detestam pana sa apara Sex & The City 2 :D! Cine stie... poate da lovitura in Sex & The City 3, (desi locul este luat de Cynthia Nixon - Miranda) si... desi visul apartine si unor barbati nu numa' dame :P.
Prietenia foarte stransa cu Erika Rose, manager si autoarea a numeroase cantece de pe albumele cantaretei i-a adus drept calificativ de gay girl :) nu-i nimic, iti uram bun venit!

On the second place is... Angelina Jolie (10x pentru efortul pe care-l face in sprijinirea si combaterea discriminarii si a rasei umane declarand casatoria cu Brad Pitt incheiata decat atunci cand toate Tariile Lumii vor declara casatoria between same sex oficiala si constitutionala). Jolie a avut o tinerete zbuciumata in care a incercat sa isi satisfaca toate poftele si dorintele interzise. A colectionat cutite si tatuaje, s-a sarutat cu fratele sau pe covorul rosu la Oscar si a recunoscut ca s-a iubit cu actrita Jenny Shimizu. In 2002, Angelina a renuntat la stilul de viata nesanatos, dupa ce l-a adoptat pe Maddox si a cunoscut fericirea ca mama. Tot din categoria actrite cunoscute ar mai face parte si Jodie Foster.

Al 3-lea loc il merita pe deplind Lindsay Lohan pentru sarutul de la Cannes cu Dj-ul Samantha Ronson. O fi bine???

Probabil ca despre Gaga, Christina, Britney & Madonna nu mai are rost sa spun nimic... ca-s adepte gay friendly toata lumea stie, insa Lady Marmelade le asteapta pe Broadway! :) mai ales ca toate-s blonde (cu exceptia lui Miley Cyrus) :p nu roscate si ca succes-ul nu cunoaste limite! Si nu va mai luati de Madonna ca-i bunicuta, caci inca mai poate!!! Oricum, observ ca Lady Gaga scoate piese dupa piese devenite hit-uri dupa hit-uri: Then You'd Love Me, Super Lover, Perfect, No way, Greatest... acum sa vedem cu cine mai face duet! Oricum are foarte multe versiuni - remixuri dragutze la piesa Alejandro! Pana cand va aparea noul album cu noile piese care se aud OK... ascultam ce avem! :D cele noi enumerate mai sus nu stiu daca veti gasi versiuni care sa se auda asa cum doriti! Oricum incercati sa le downloadati de pe TRILULILU daca le gasiti cu Trilulilu Downloader! este foarte bun programul descarca piesele la o calitate foarte buna si foarte repede! shhhhhtt, nu incurajati pirateria! :))))



Lady Gaga new songs: http://hotfile.com/dl/72883406/54389fe/Lady_Gaga_-_Alejandro.rar.html



Voi ce ziceti? Piesa de mai sus este a ei? :D ca sunt discutii aprinse pe acest subiect... legat de o noua piesa :p

Oricum... orientarea sexuala a vedetelor este, in continuare, un subiect delicat, delicios pentru presa, dar dureros pentru vedetele care nu sunt pregatite sa recunoasca.


Sa mai enumeram [vedete] si de la noi??? Lista este lungggggggga, cu cale de asteptare.... dar uitati ceva interesant!!! Unul este in mod sigur CB - doritorii stiu mai bine! daca cautati mai bine pe internet pe adresa de trilulilu.ro cu siguranta veti afla :)

In ultimul numar din O.K. si nu... It's OK to be Gay Mircea Solcanu declara ca nu s-a lasat la asteptarea tuturor barbatilor (ca sa vorbesc asa un limbaj mai elocvent si sa nu spun ca toti cu care s-a vazut i-au trecut prin pat)...
... Intrebarea mea: Oare cine il vrea? :))))) stiu ca sunt ridicol, but come on nu-mi pun curu' la bataie pentru prost gust si pentru a ma face remarcat yeachhhh! Divele MAMA, nu dau dovada de prost gust la TV!



Oricum... sa fii gay in secolul 21 nu mai este un lucru de condamnat, frustratii sa se abtina - este de condamnat (poate) doar ridiculul! Acum depinde cat de obisnuit esti cu faza de acceptare, cu ce fel de gasca umbli, pe unde iesi... normal ca o DIVA (femeie biologica) care se respecta cunoaste cuvantul ad-sense al bulangioicelor si le miroase mai ceva ca o pisica pofticioasa! Acum depinde cat de stavilitoare este pofta... caci unii sunt atat de buni incat ori nu-s de atins nici cu garda de corp, ori sunt luati!

INVIDIOASELOR :)))