sâmbătă, 31 octombrie 2009

DE CE referire la insasi NOI???



Cand ai stiut ca esti gay?
- Cam asa incepe un articol pe site-ul Flu.ro

Recent navigand pe site-ul FLU.ro mi-a atras atentia un articol destul de interesat... voi posta cateva fragmente din acel text urmand, ca continuarea sa o cititi de pe site-ul respectiv pentru a nu fi dat in judecata de lipsa de drepturi de autor(i) :D

"Evenimente precum Gay Fest aduc in ochii nostri o lume de care uitam in celelalte zile ale anului. Timp de cateva zile discutam aprins despre asta. Doar timp de cateva zile pentru ca, in rest, uitam. Uitam pentru ca traim intr-un oras si intr-o tara in care homosexualitatea se ascunde. Atentie, asta nu inseamna ca ea nu exista. Doar ca nu stim noi, nu avem contact cu ea, ocaziile in care indrazneste sa se afiseze fiind rarisime. Nu discut aici utilitatea unei astfel de manifestatii, exista voci chiar in randul comunitatii pe care o reprezinta care neaga sau nu sprijina “parada”. Ceea ce vreau sa va spun esta ca homosexualii sunt o realitate, chiar si aici la noi, nu numai “dincolo”, la ei.
Una dintre intrebarile cel mai des adresate unui homosexual este “cand ai stiut”. Raspunsul nu este atat de simplu pe cat ar parea pentru ca o constientizare a identitatii sexuale nu coincide neaparat cu primul contact sexual. Exista homosexuali care traiesc ca atare inca din adolescenta si exista si cei care se trezesc in mijlocul unei relatii “hetero” dandu-si seama, dupa ani de zile, uneori au si copii, ca nu se simt in largul lor acolo. Si acestia “au stiut” dintotdeauna, insa si-au amutit constiinta din cauza normelor sociale.
Probabil ca inca din copilarie exista anumite semnale la care unii dintre noi suntem atenti, iar ceilalti le ignora".

Dupa cum bine am spus... continuarea urmeaza sa o cititi de pe site-ul respectiv!
Insa ceea ce m-a frapat cel mai mult
este faptul ca o anume doamna, madam care se da drept barbat si care banuiesc ca nu are ce face toata ziua, fiind-mi scarba sa-i pronunt porecla/nickname-ul Fireheart Drakeflame sta si se cearta cu toata lumea ca un/o ipocrit(a) si o fiinta rea voitoare cu toti cei care aduc un comentariu bun acestui articol sau incearca sa-l intregeasca prin opinii/comentarii care mai de care mai frumoase sau mai urate si care nu arunca cu noroi asa cum facea acea(l) nebun(a) prin sintagme de genul:
- Insa e deranjant sa vezi cum anormalul e categorisit ca...normal, ca diversitate,
- Cand faci propaganda la ceva anormal, ca familia gay, INEVITABIL, scazi din prestigiul si valoarea familiei normale,
- cititi articolul publicat pe July 10th, 2009 at 3:57pm - pentru ca mi-e scarba sa mai public niste chestii care nu-si au rostul, mai ales ca acest blog nu este facut 4 bag thing... Lucrurile murdare se spala in familie si nu aici.

Nu am nimic cu cei ca ei, nu vreau(m) nimic in mod deosebit, vrem doar sa fim lasati in pace si acceptati... cred ca asta-i singurul motiv pe care si-l doreste fiecare tinand cont de faptul ca remarcat te faci fata de foarte putine persoane si in cele mai multe cazuri de prieteni!
Cum de drepturi nu poate fi vorba in Romania... nu-mi ramane decat sa va urez !PACE!
Articolul il gasiti la adresa: http://www.flu.ro/articole/Dragoste_si_Sex/Cand_ai_stiut_ca_esti_gay_.html sau cu un search :)
Multumim site-ului FLU.ro si celor care au scris acest articol...




Lansare cu peripetii... in preajma Halloween-ului!

Se pare ca, de la o vreme suntem invadati de o multime de filme HORROR, intr-o perioada in care nu prea isi au rostul... initial (spun initial deoarece ele au fost lansate spre sfarsitul verii si au ajuns la noi in cinematografe abia in toamna) au avut parte de lansari in aceasta toamna destul de multe productii printre care: Final Destination 4, Halloween 2 urmand ca pe 31 octombrie exact de Halloween sa-si faca aparitia FAIMOSUL SAW 6... Destul de serios... este iluzia sau ma rog ideea de unde isi vor scoate producatorii banii necesari acestei productii, mai ales ca, sincer au fost lansate foarte multe filme horror intr-o peridoada de vreme destul de scurta (ma refer ca timp) intre ele. Sunt curios, oare cate parti va mai avea acest film? Il va depasi pe Freddy vs. Jason care are 13 parti sau pe Hellraiser care momentan are 8 parti urmand ca in 2011 sa se lanseze cea de-a 9-a? Vom vedea... until then... wish u good l}f{uck!





vineri, 23 octombrie 2009

Dance Baby!

Ca tot vine vine vine... se apropie cu pasi repezi Halloween-ul si nu prea am (mai) avut timp sa ma ocup in mare parte de organizare, deh din lipsa de sustinatori [:))0 da, de unde as putea zice :p] eu zic ca-i timpul sa omagiem pe cineva, sa dansam si sa ne zgaltaim pe miscari care mai de care mai senzuale alaturi de cel/cea care ne face viata de zi cu zi cat mai frumoasa! Watch IT! :0





Cu aproximativ 6.000.000 de vizualizari pe YOUTUBE, (poate) cel mai extraordinar videoclip al tuturor timpurilor si cel mai potrivit pentru Halloween atat ca piesa cat si ca videoclip... va las pe voi sa descoperiti mai jos in cele ce urmeaza, desi cred ca nici nu mai avea nevoie de vreo prezentare!

sâmbătă, 17 octombrie 2009

Happy Queen VS. Drama Queen... sau cum sa-ti satisfaci /curiozitatea\?

Cum inca n-am publicat un TOP al travestitilor from ALL OVER THE WORLD, m-am gandit sa fac o comparatie intre 2 DIVE: o diva happy si o drama diva! Mi s-a pus mie asa pata uitandu-ma si analizand putin aspectul(ele) ce ies in evidenta... oricum veti intelege mai bine din cele 2 videoclipuri diferenta dintre cele 2 personaje si sper ca va veti da seama sau veti reusi sa aflati cine-i diva fericita si care-i cea ne(fericita) :))
m-a amuzat terific de mult faptul cum uitandu-ma asa pe YOUTUBE uneia din cele 2 persoanje feminine intr-un concert i se aduce laude cum ca ar fi o CURVA... zau asa :) nici nu se vede sau se simte mai ales dupa mirosul de aburi inhalat (ma scuzati era vb. de praf aici :p)

Acum, in vremuri de criza nu se mai poarta expresia "Ce faci fa?" ci "Ce faci chica?" :D bine ca nu spune "Cosa fai cazzo?" - expresie triviala :p interzis sub 18 ani :))) yeah, sure!





O sa revin curand, pana atunci puneti-va penele, fardati-va strident si participati la competitie, cat inca-i deschisa & fresh! :) e loc pentru toata lumea... nu va ingramaditi fetelor! :D

marți, 13 octombrie 2009

This Is It... [Michael Jackson]

Pe 27 octombrie, in Romania va avea lansarea oficiala a biografiei sau musical-ului Michael Jackson (1958 - 2009) - R.I.P. This Is It! Filmul This Is It inglobeaza imagini de la ultimele 100 de ore petrecute de artist cu repetitiile pentru concertul ce urma sa se desfasoare in peste 50 de State ale Lumii, pretul unui bilet fiind de 35 rOn. Piesa This Is It a fost scoasa in anul 1991, nu a avut loc de promovare si nici n-a fost inclusa pe vreun CD. Urma sa fie ultimele spectacole din viata sa... dar au avut grija ca altii sa-l omoare considerand ca valoreaza mai mult mort decat viu! SI ASA SI ESTE... mare PACAT! Am pierdut cel mai de pret REGE al muzicii noastre POP.



Nostalgie, nostalgie... vor urma: cantaretii nostri, ai muzicii usoare romanesti care, fie mai traiesc si se chinuie sa supravietuiasca, fie o duc bine, fie nu mai sunt...

luni, 12 octombrie 2009

... Start pentru "Serile Filmului Gay"



Intre 19 - 25 octombrie va avea loc cea de-a 6-a Editie a Festivalului de Film Gay de la Cluj. Veti avea de ales intre sutele de filme pregatite special pentru voi, spectacole urmand ca in ultima zi sa se desfasoare Gala Premiilor Gay. Asa cum erati obisnuiti INTRAREA este LIBERA, numa' distractie sa fie! Multumiri speciale pentru cei care ajuta si sprijina an de an la buna desfasurare a acestui eveniment!

sâmbătă, 10 octombrie 2009

A fost o vremea... ~The Hottest Channel~

In urma cu aproximativ 11 - 12 ani... da, stiu fost-am TANAR o data atunci :P, se intampla mai exact prin 1997 - 1998 cand nu eram asa evoluati si asa de dati draq exista un canal de Fashion care in jurul orei 22.00 seara transmitea niste clipulete sexy numite SHIRTOLOGY! :) probabil... ca cei nostalgici isi vor aminti mai exact cam despre ce era vb. mai exact! Acum vad ca piata s-a diversificat si exista 2 canale de Fashion... unul FASHION simplist si altul FASHION MEN... apropo daca vrei sa veteti vasul FASHION TV dati o fuga in portul Barcelonei unde il veti vedea ancorat si sa puteti relaxa/agatza pe pajistea inflorita (vara)! Pe vremea aceea mai exact prin 1995 luase fiinta primul canal de IRC ...romania :D stiti voi mai bine unde erau prezente maxim 10-20 persoane, nu eram invadati de atatia ROMEO si lumea isi dadea intalnire nu prin intermediul internetului si/sau al mess-ului ci prin locurile cunoscute si populate la vremea respectiva! Vremea trece, lucrurile se schimba sau evolueaza iar noi speram intr-o mai buna impacare!







Vizionare placuta! :D

De 20 de ani incoa'...

C'est moi! Tot neamul... stiu, nu spune nimic poate doar adevarul! Suntem o tara demult uitata si apusa, dar... ce sa-i faci fiecare se descurca, fura si supravietuieste cum poate!
Analizam asa din mai multe puncte de vedere... nu jtiam, pun j pt ca asa-i la moda acum sa scrii :D cam ce titlu sa pun sau cum sa ma exprim ORI sa aleg sintagma 12.000 de Oameni "prosti" au protestat in fata Guvernului pentru o viata mai buna, pentru drepturi SAU Zilele Negre ale Politicienilor (desi ii pot numi oameni fara scrupule, escroci, zdrente)... deci in ce a constat acest protest? ma poate lamuri si pe mine cineva? Auzeam undeva pe B1 TV (laB1TV cum pentru audienta ca tot saracii oameni sunt de vina ca saracesc cu bugetul cu nu jtiu cat cand e campanie electorala, halal NAS :))) fie la ei, d-aia n-au emisiune seara ca saracii nu se uita nici draq la ei si n-au bani de emisiuni). Una peste alta, turismul de 20 de ani incoa' s-a prapadit unde meri' nu auzi decat manele, vezi decat mizerie & preturi astronomice!
Una peste alta, totu-i redus la tacere... si asa suntem si noi!!! Frati romani, treziti-va si dati foc GUVERNULUI! Bosorogii au luat cu asfalt banii, voi ii intoarceti cu ce n-AVETI!
Sunt jurnalist, deci, imi fac doar meseria!